Гражданско сдружение „Свиленград МОЖЕ” чистиха в Изгрев

2

От гражданско сдружение „Свиленград МОЖЕ“ събраха рекордни количества отпадъци в междублоковите пространства на кв. Изгрев само за 3 часа през съботното национално почистване на 14 септември. Много жители на квартала се включиха и споделиха, че не е било никак трудно да напълнят чувалите, въпреки скромния брой на участниците – боклук имало бол, скрит под тревата. Благородната инициативата продължи в късния следобед в кв. „Капитан Петко Войвода”. Искаме да благодарим на гражданите, които се включиха в инициативата и да отправим призив към всички да бъдем малко по-внимателни какво и как изхвърляме около себе си и какъв пример даваме на децата си. Сдружението благодарят на общинските служители за добрата организация и широкото разгласяване на инициативата в Свиленград.

Тазгодишната насоченост на кампанията, освен за почистване е и за облагородяване на запустели места. В тази връзка, инициаторите от „Свиленград МОЖЕ” споделиха, че тяхната борба с нелицеприятните гледки в Свиленград, ще продължи с почистване и облагородяване на едно доста нуждаещо се място в града ни, за което скоро всички ще разберат. Идеята на подобни инициативи е да дадем добър пример на децата си и хората около нас.

Момчетата смятат да са кандидати за общински съветници през октомври и планират кампанията ми да мине изцяло в общественополезни акции. Желанието на активистите е да облагородяват по едно нуждаещо се място в града ни и околностите.

Previous articleВМРО представи кандидатът си за кмет Живко Проданов
Next articleПразник на гроздето организираха в Димитровче

2 COMMENTS

  1. ДОБРА ИНИЦИАТИВА,НО ТЕ СЕ РЕГИСТРИРАНИ ОТ ПАРТИЯ ЕНП НА МАРИЯ КАПОН БИВШАТА НДСВ НА ЦАРЯ .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...