Гражданско сдружение „Свиленград МОЖЕ” чистиха в Изгрев

2

От гражданско сдружение „Свиленград МОЖЕ“ събраха рекордни количества отпадъци в междублоковите пространства на кв. Изгрев само за 3 часа през съботното национално почистване на 14 септември. Много жители на квартала се включиха и споделиха, че не е било никак трудно да напълнят чувалите, въпреки скромния брой на участниците – боклук имало бол, скрит под тревата. Благородната инициативата продължи в късния следобед в кв. „Капитан Петко Войвода”. Искаме да благодарим на гражданите, които се включиха в инициативата и да отправим призив към всички да бъдем малко по-внимателни какво и как изхвърляме около себе си и какъв пример даваме на децата си. Сдружението благодарят на общинските служители за добрата организация и широкото разгласяване на инициативата в Свиленград.

Тазгодишната насоченост на кампанията, освен за почистване е и за облагородяване на запустели места. В тази връзка, инициаторите от „Свиленград МОЖЕ” споделиха, че тяхната борба с нелицеприятните гледки в Свиленград, ще продължи с почистване и облагородяване на едно доста нуждаещо се място в града ни, за което скоро всички ще разберат. Идеята на подобни инициативи е да дадем добър пример на децата си и хората около нас.

Момчетата смятат да са кандидати за общински съветници през октомври и планират кампанията ми да мине изцяло в общественополезни акции. Желанието на активистите е да облагородяват по едно нуждаещо се място в града ни и околностите.

2 COMMENTS

  1. ДОБРА ИНИЦИАТИВА,НО ТЕ СЕ РЕГИСТРИРАНИ ОТ ПАРТИЯ ЕНП НА МАРИЯ КАПОН БИВШАТА НДСВ НА ЦАРЯ .

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...