В ОИК регистрираха Любомир Апостолов като кандидат за кмет

5

Любомир Апостолов е кандидат за кмет на Гражданското обединение „Свиленград МОЖЕ”. Днес от сдружението регистрираха кандидат за кмет и листа в Общинската избирателна комисия. На местните избори ще участват, използвайки регистрацията на Единна народна партия.

Любомир Апостолов ще бъде най-младият кандидат в надпреварата – той е на 33 години, семеен, с дъщеричка на 1 година. Дипломиран като бакалавър „Английска филология“ през 2008 г. от ПУ „Паисий Хилендарски“, а през 2012 г. завършва магистърска степен по „Бизнес администрация“ в НБУ. От 10 години се занимава с Европейски младежи проекти и политики.

Любомир Апостолов ще бъде и водач на листата за общински съветници на гражданското обединение. Втори в нея е етнологът Владимир Бъчваров, който по настоящем е заместник-директор в ОУ „Любен Каравелов” кв. Капитан Петко войвода. Следват агрономът Стоян Стоянов, юристът Мария Анастасова, детската учителка Наталия Георгиева, Пламена Георгиева, Атанас Димитров, София Трифонова и Латинка Карапеева.

Previous articleСвиленград отбеляза Независимостта на България
Next articleОсем кандидати за кмет на Свиленград

5 COMMENTS

  1. Вярно ли е че Петко лайновоза от Капитан Андреево измислен музикант и футболен деятел го изгониха за кражби от съвета? Свинеее, нека всички мръсотия дет си правил на хората да те застигнат, Господ гледа, лайнар

  2. Петко лайновоза измисления херо е крадец сега е боклукчия крадливия вмирисан леш

  3. На Искрен корумпираното полицаиче Эетя!Кой нормален ,ще гласува эа теб,като энаем кой е така нареченият ти ,,дядо“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...