В ОИК регистрираха Любомир Апостолов като кандидат за кмет

5

Любомир Апостолов е кандидат за кмет на Гражданското обединение „Свиленград МОЖЕ”. Днес от сдружението регистрираха кандидат за кмет и листа в Общинската избирателна комисия. На местните избори ще участват, използвайки регистрацията на Единна народна партия.

Любомир Апостолов ще бъде най-младият кандидат в надпреварата – той е на 33 години, семеен, с дъщеричка на 1 година. Дипломиран като бакалавър „Английска филология“ през 2008 г. от ПУ „Паисий Хилендарски“, а през 2012 г. завършва магистърска степен по „Бизнес администрация“ в НБУ. От 10 години се занимава с Европейски младежи проекти и политики.

Любомир Апостолов ще бъде и водач на листата за общински съветници на гражданското обединение. Втори в нея е етнологът Владимир Бъчваров, който по настоящем е заместник-директор в ОУ „Любен Каравелов” кв. Капитан Петко войвода. Следват агрономът Стоян Стоянов, юристът Мария Анастасова, детската учителка Наталия Георгиева, Пламена Георгиева, Атанас Димитров, София Трифонова и Латинка Карапеева.

5 COMMENTS

  1. Вярно ли е че Петко лайновоза от Капитан Андреево измислен музикант и футболен деятел го изгониха за кражби от съвета? Свинеее, нека всички мръсотия дет си правил на хората да те застигнат, Господ гледа, лайнар

  2. Петко лайновоза измисления херо е крадец сега е боклукчия крадливия вмирисан леш

  3. На Искрен корумпираното полицаиче Эетя!Кой нормален ,ще гласува эа теб,като энаем кой е така нареченият ти ,,дядо“.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...