Валери Стайков поема митницата за постоянно?

0

Валери Стайков, най-вероятно, ще бъде назначен за шеф на митницата в Свиленград за постоянно. Той остана единственият допуснат до защита на концепцията си за управление кандидат. И единственият кандидат стигнал до интервю пред петчленната комисия, която трябва да определи избора. Днес, в рамките на три часа, той премина през двата етапа, но все още не е получил официалното решение.

Документи за участие в конкурса подадоха и двама бивши началници на митническото управление. Това са Христо Русев и Павел Лилянов. Те преминаха обаче само през първия етап. След подадените концепции на тема „Управление на дейностите в Митница Свиленград, свързани с подобряване на събираемостта на държавните вземания”, класиран беше само Валери Стайков.

Стайков беше временно изпълняващ длъжността през последните шест месеца. Преди това той беше заместник-шеф на тукашното ведомство.

В предишния конкурс, обявен от Агенция Митници между Коледа и Нова година, се явиха повече кандидати. От първоначалните 8, пресявката минаха Ангел Дончев, Христо Русев, Димитър Зафиров и Павел Лилянов. Те обаче не бяха допуснати до защита на концепцията.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...