Валери Стайков поема митницата за постоянно?

0

Валери Стайков, най-вероятно, ще бъде назначен за шеф на митницата в Свиленград за постоянно. Той остана единственият допуснат до защита на концепцията си за управление кандидат. И единственият кандидат стигнал до интервю пред петчленната комисия, която трябва да определи избора. Днес, в рамките на три часа, той премина през двата етапа, но все още не е получил официалното решение.

Документи за участие в конкурса подадоха и двама бивши началници на митническото управление. Това са Христо Русев и Павел Лилянов. Те преминаха обаче само през първия етап. След подадените концепции на тема „Управление на дейностите в Митница Свиленград, свързани с подобряване на събираемостта на държавните вземания”, класиран беше само Валери Стайков.

Стайков беше временно изпълняващ длъжността през последните шест месеца. Преди това той беше заместник-шеф на тукашното ведомство.

В предишния конкурс, обявен от Агенция Митници между Коледа и Нова година, се явиха повече кандидати. От първоначалните 8, пресявката минаха Ангел Дончев, Христо Русев, Димитър Зафиров и Павел Лилянов. Те обаче не бяха допуснати до защита на концепцията.

Previous articleМана плъзна по лозята
Next articleОбвинение за свиленградчанин след „разходка” със сирийци

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...