Дежа вю. Тодор Караиванов поема свиленградската митница

0

Бившият началник на митницата в Свиленград Тодор Караиванов се връща на поста. Като временен шеф. Той е командирован със заповед за 45 дни и в понеделник встъпва в длъжност. Информацията потвърдиха и от пресслужбата на тукашната митница. Днес беше последният ден от командировката на пловдивчанина Боян Тодоров, който пристигна тук също с 45-дневна временна заповед.Очаква се следващата седмица да бъде обявен нов конкурс, съобщиха още от митницата.

Митница Свиленград е единствената във ведомството без титуляр почти от година и половина. Постът беше овакантен именно след преназначаването на Тодор Караиванов като експерт в дирекция „Митническо разследване и разузнаване“ в Централното митническо управление в София.

От тогава насам следваха само временни назначения. Наредиха се един след друг и конкурси, на които обаче все не беше избиран титуляр. С идването на служебното правителство предпоследният дори беше прекратен заради непрозрачна процедура. Малко след това Агенция Митници беше оглавена от Ваньо Танов. Обявеният преди седмица от него конкурс, също не излъчи титуляр. Тодор Караиванов беше началник на Митница Свиленград по негово време.

Previous articleУдължиха панаира до вторник
Next articleДо средата на октомври продължава беритбата на тютюн

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...