Проект
реклама

Бизнес център „Марица“ е организация, която от 2009 година работи, за да подпомага развитието на фамилния, малкия и среден бизнес в регион Хасково. В началото на 2019 година организацията печели проект по Оперативна програма „Добро управление”. Основната цел на проекта е да се обединят усилията на бизнеса и гражданите за засилване на тяхната активност в процесите на вземане на решения  чрез стимулиране процеса на информираност.

Във видео уроците ще откриете полезна информация за възможностите за участие на организациите на бизнеса в процесите на вземане на решения на различни институционални нива, както и тяхното участие в процесите на създаване, изпълнение и мониторинг на политики.

Тази публикация е по Проект „Гражданското участие и прозрачността в управлението: да запълним празнината“, Административен договор № BG05SFOP001-2.009-0007-C01/27.12.2018 г. се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Previous articleАнглийски туристи с дарение за белошипата ветрушка
Next articleПротест в ковчег в Свиленград срещу номинацията на Гешев за главен прокурор

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...