Английски туристи с дарение за белошипата ветрушка

0

Работата на Зелени Балкани в Левка за опазването на белошипата ветрушка е провокирала симпатиите на английски посетители, съобщават от природозащитната организация. Анонимният дарител е изпратил по пощата банкноти и монети, прикрепени към тематични картички и послания. Жестът провокира благодарността на еколозите заради вниманието и оценката за дългогодината работа.

Стотици туристи са минали това лято през свиленградското село Левка, за да посетят Модула за адаптация и освобождаване на белошипи ветрушки. Международните гости са основно любители на птиците и природата. Голяма част от тях са подкрепили природозащитните дейности на Зелени Балкани чрез финансови дарения и благодарности споделени в Книгата за гости.

„Използваме случая да благодарим от сърце, не само на този анонимен дарител, но и на всички туристи, посетители и гости, както и на туристическите фирми организирали посещенията в  Центъра за природозащитни дейности на Зелени Балкани в с. Левка, част от който е и Модула за адаптация и освобождаване на белошипи ветрушки, съобщават от еко организацията. „Вашите подкрепа внимание и партньорство  са от изключителна важност за работата ни по възстановяването и запазването на белошипата ветрушка, като гнездящ вид в България”.

Previous articleЗапочна разрушаването на „Коприна” в Свиленград – заводът с пазари в цяла Европа
Next articleКак бизнесът да участва в процесите на обществени допитвания на Европейската комисия /Видео/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...