Данъчни и митничари разкриха мобилна бензиностанция и дизел в Любимец

1

Две автоцистерни, едната от които оборудвана като мобилна бензиностанция, както и голямо количество дизелово гориво, разкриха и задържаха служители на Митница Пловдив и на ТД на НАП – Пловдив. При проверка във фирмена база в гр. Любимец са открити две автоцистерни, пълни с общо 7 881 литра дизелово гориво, за които има съмнения, че са без документи за платен акциз. Едната автоцистерна е била оборудвана с пистолет за зареждане на превозни средства и с монтиран брояч.

Горивото и превозните средства са обезпечени от митническите органи. Взети са проби за лабораторен анализ. Предстоят действия по изясняване обстоятелствата по случая.

Вторият обект, проверен от екипите на НАП и митниците, е бензиностанция отново в Любимец, в която към момента на проверката не е установено наличието на никакво гориво. В магазина към бензиностанцията обаче са открити цигари, които са се продавали без разрешение, издадено по реда на Закона за акцизите и данъчните складове.

Previous articleПревозвачи заплашват с протест на границата с Турция заради работно време на митническото бюро в Свиленград
Next articleСвиленградски комици ще участват в „България търси талант”

1 COMMENT

 1. УПРАВЛЕНСКА ПОЕМА
  /познай играчите/ Хоп-па, тропа, ей ма на. Виж моята игра! Тъй хайдушки, без задръжки, тропкам си хорцето мъжки. С моята мила чашка в ръка от прием на коктейл и пред мешана салата, си изкарах аз мандата. То не един и два, а три- машала
  Мен чепика ме не стяга, шапка ми е на тояга. На врата ми е широко, джобчето ми е дълбоко. Всички ви преметнах славно и превърнах се в лице аз главно. После на общински покер, градеца на р. Марица разиграх кат брокер. На работа не ме търсете! В ресторанти край града ме намерете! Там в компания “отбрана”, все от апаши смешни, разпродадох аз имуществото ваше. Ако котка ми не мине път, службата спохождам някой път. Че заложил съм надлежно и очички и ушички, сред служителите всички. Който влезе ми в следата, който мъти ми водата и надуши ми играта, вън излиза през вратата. Ако някой с мен иска да дели, също вън ще излети. Всичко трябва да е ясно: тук за двама брокери е тясно!!! В моята главица тясна се роди система ясна : Дай паричка и процент на парцел, че и обект. Ей го новия маркет, казино и самолет ! Така складът мой цъфти, криза го не лови
  Който иска да строи с бетон е длъжен да върви.
  Щом аз видя долара зелен, ставам пъргав кат елен. И “секретните” отдели “Технически” “Общински” превръщам мигом в магически. А там пък вече, две и две е пет, с долара зелен отпред. Магьоснически с линийки в ръчички, правят заклинания с чертички, който аз превръщам в парички. Застарели вечни адвокати замове и други, по матросовски готови, далаверка да потулят. За да скрия моята мента, търся лоби в Парламента.
  И на пук на всички, на инат, без свян на всеки депутат, щедро обещавам нов мандат. Те покриват ми игрите, аз пък трупам пачки знам кои са още лакомите птички, затуй подхвърлям тук и там трошички. И съветниците жалки съвети мене дават. Дават, но и получават някои, вече са сериозни бизнесмени досущ заприличаха на мене. Само вземат без да дават с ишмата отпред, ще е още по наред общината “мила” стана дойна крава. Но тъй е, който като мен е в този занаят, трябва да е братко гьон сурат! И с усмивка сто карата, иска пак мандата, че жена му- бизнесмен свикна да е важна с тоз елен. “Ама способно е момчето .С усилия страхотни, великански, успя той да стопи снегът наш лански.” “Кажи бе народе е. Кажи дадено, че има тук и там не разпродадено.” Болно гледа общината, брокер вади и душата. Градецът наш веч, топи се бавно. Нашият продава славно. Туй вече ний го знаем. Без да бачка прави пачка. Тази схемичка е ясна. Води към килия тясна. Ала щом сме ниски кат тревата ей го оня с мандата. С тази мозъчна атака разпалих ме им сърцата? Гражданино, събуди се! Гражданино, опомни се ! Опомни се и реши ! Кой ще може днес да спре, криминалното ООД ? !

  Избери, свободен ти бъди или чалма на главата си сложи!

  Прочети и разпространи
  мошениците накажи!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...