Красимир Стефанов напусна групата на ГЕРБ в парламента

0

Депутатът от ГЕРБ Красимир Стефанов напусна парламентарната група на партията. Стефанов, който е бивш шеф на НАП от времето на управлението на Бойко Борисов, влезе в парламента от партийната листа на Хасково, в която беше втори, след Делян Добрев.

Със заявление от днес, постъпило в 8.53 часа в деловодството на Народното събрание народният представител Красимир Стефанов е заявил, че считано от 17 февруари, напуска ПГ на ГЕРБ и остава като независим народен представител.

„Като съм независим, може би нещо ще зависи от мен“. Така напуснаалият коментира коментира своето решение по Нова телевизия.

Това е третият депутат, който напуска парламентарната група на ГЕРБ и става независим.

От общинската структура на ГЕРБ – Харманли, от където е родом Красимир Стефанов, днес излязоха с нарочна декларация.

„Ние го подкрепихме и застанахме зад него като част от отбора на ГЕРБ, а не като независим кандидат. Сега се чувстваме предадени, защото с този акт г-н Стефанов подмени нашия вот, не оцени усилията, които положихме за това той да бъде народен представител в 42-то Народно събрание и „нещо да зависи” от него, пише в декларацията. „Ние не сме против правото на всеки да защитава позициите си и да ги отстоява. Именно затова призоваваме Красимир Стефанов да запази достойнството си като напусне парламент”.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...