Красимир Стефанов напусна групата на ГЕРБ в парламента

0

Депутатът от ГЕРБ Красимир Стефанов напусна парламентарната група на партията. Стефанов, който е бивш шеф на НАП от времето на управлението на Бойко Борисов, влезе в парламента от партийната листа на Хасково, в която беше втори, след Делян Добрев.

Със заявление от днес, постъпило в 8.53 часа в деловодството на Народното събрание народният представител Красимир Стефанов е заявил, че считано от 17 февруари, напуска ПГ на ГЕРБ и остава като независим народен представител.

„Като съм независим, може би нещо ще зависи от мен“. Така напуснаалият коментира коментира своето решение по Нова телевизия.

Това е третият депутат, който напуска парламентарната група на ГЕРБ и става независим.

От общинската структура на ГЕРБ – Харманли, от където е родом Красимир Стефанов, днес излязоха с нарочна декларация.

„Ние го подкрепихме и застанахме зад него като част от отбора на ГЕРБ, а не като независим кандидат. Сега се чувстваме предадени, защото с този акт г-н Стефанов подмени нашия вот, не оцени усилията, които положихме за това той да бъде народен представител в 42-то Народно събрание и „нещо да зависи” от него, пише в декларацията. „Ние не сме против правото на всеки да защитава позициите си и да ги отстоява. Именно затова призоваваме Красимир Стефанов да запази достойнството си като напусне парламент”.

Previous articleНа „Катаржина” зарязаха дипломати
Next article21 творчески колектива работят върху колосалния паметник на Левски

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...