Честито завършване!

0

Снощи средно училище „Д-р Петър Берон“ изпрати поредния си випуск. Той блести с очарование и амбиции.

Наталия Стоянова от 12в клас и Михаела Иванова от 12а клас имат отлични оценки, както на двете матури, така и на националното състезание по български език и литература, с което си осигуриха място в десет от най-престижните специалности на Пловдивския университет „П. Хилендарски“.

Христиан Желязков е най-добре представилият се на матурите в Свиленград. Ученикът от СУ „Д-р Петър Берон” е изкарал максимален брой точки по биология и здравно образование, а отличен има и на задължителната матура. Той вече избира висшето училище, в което да се обучава – приет е в три университета.

Вера Сарафова от 12в клас доказа, че е хуманитар по душа и също е поставена пред избор на специалност в Пловдивския университет.

Среден успех от двата зрелостни изпита 4,66 изкараха абитуриентите от СУ „Д-р Петър Берон“. Това ги нарежда на четвърто място в Област Хасково. Общо 31 отлични оценки са получили явилите се на матурите 63 зрелостници от СУ „Д-р Петър Берон“. Няма двойки. Осем ученици имат отлични резултати и на двата изпита.

Честито завършване, абитуриенти! Вие показахте, че трудът винаги се възнаграждава. Бъдете щастливи!

 

Previous articleФонд подкрепя ресторанти след кризата с COVID 19
Next articleБлизо 200 души излязоха в Свиленград срещу Борисов и Гешев

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...