Честито завършване!

0

Снощи средно училище „Д-р Петър Берон“ изпрати поредния си випуск. Той блести с очарование и амбиции.

Наталия Стоянова от 12в клас и Михаела Иванова от 12а клас имат отлични оценки, както на двете матури, така и на националното състезание по български език и литература, с което си осигуриха място в десет от най-престижните специалности на Пловдивския университет „П. Хилендарски“.

Христиан Желязков е най-добре представилият се на матурите в Свиленград. Ученикът от СУ „Д-р Петър Берон” е изкарал максимален брой точки по биология и здравно образование, а отличен има и на задължителната матура. Той вече избира висшето училище, в което да се обучава – приет е в три университета.

Вера Сарафова от 12в клас доказа, че е хуманитар по душа и също е поставена пред избор на специалност в Пловдивския университет.

Среден успех от двата зрелостни изпита 4,66 изкараха абитуриентите от СУ „Д-р Петър Берон“. Това ги нарежда на четвърто място в Област Хасково. Общо 31 отлични оценки са получили явилите се на матурите 63 зрелостници от СУ „Д-р Петър Берон“. Няма двойки. Осем ученици имат отлични резултати и на двата изпита.

Честито завършване, абитуриенти! Вие показахте, че трудът винаги се възнаграждава. Бъдете щастливи!

 

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...