Фонд подкрепя ресторанти след кризата с COVID 19

0

Идънред стартира фонд „Повече от всякога“ за подкрепа на българските ресторанти в нужда. Благодарение на иновативната платформа openpush.io, компанията ще подпомогне ресторантьорския бранш с инвестиция от 100 000 лева.

Идънред групата – международна компания за ваучери за храна и социални придобивки стартира различни инициативи по целия свят в подкрепа на местния бизнес. В България ще бъде разпределен специален фонд от 100 000 лева под формата на ваучери, които са достъпни безплатно на уебсайта openpush.io за всички български граждани, които се регистрират в платформата.

Участващи ресторанти ще има в цялата страна, което ще позволи на все повече и повече хора да посетят любимите си места за хранене след отпадане на мерките около COVID-19.

“Спомняте ли си мястото, където за пръв път бяхте на среща със съпругата си? Или ресторанта, в който празнувахте рождения ден на детето си? Липсва ли ви столовата, в която всеки ден обядвате с колегите си на работа? Ние сме тези, които помагаме на всички тези обекти да оцелеят. Нека да излезем навън и да създадем още незабравими спомени! Идънред като компания ще подкрепя потребителите и ресторантите, за да помогне на обществото. “ – каза Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред България.

Идънред ще си партнира с ресторанти в цялата страна, за да подкрепи възстановяването им след COVID-19. В партньорската мрежа на компанията има над 10 000 търговски обекта. Инициативата ще стимулира нови и редовни клиенти и ще помогне на обществото да преодолее притесненията, свързани с вируса, за да възобнови нормалния си живот.

Глобалният фонд “Повече от всякога” на Идънред Групата е на стойност 15 000 000 евро. Научете повече на: https://www.edenred.bg/merchants/more-than-ever/

Идънред eжедневно свързва 50 милиона служители и 2 милиона търговски партньори чрез 830,000 корпоративни клиенти в 46 държави. Благодарение на своите глобални технологични решения, през 2018 г. Групата управлява 2,5 милиарда трансакции със специфични цели, извършени предимно чрез мобилни приложения, онлайн платформи и карти, представляващи близо €30 милиарда в бизнес обем. Open Push е достъпна на сайта www.openpush.io Няма нужда да имате регистрация, за да разгледате продуктовата страница, но ако искате да се възползвате от пълния потенциал на платформата, трябва да се регистрирате.

Previous articleСтудент с отворено писмо до Владислав Горанов: Кога станахте толкова нагли?
Next articleЧестито завършване!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...