В Свиленград започна благотворителна кампания за набиране на храни

0

Благотворителна кампания за набиране на пакетирани и бутилирани дълготрайни хранителни продукти и консерви обявиха от кметството в Свиленград. Те ще бъдат предназначени за най-нуждаещите се и техните семейства. Храните ще бъдат раздадени от Социалния патронаж.

От администрацията информират, че вече участие в кампанията са заявили служителите на Общината и местни неправителствени организации и призовават всеки, който има възможност да се включи.

„Уважаеми съграждани, страната ни се намира в безпрецедентна ситуация, овладяването на която изисква личната ангажираност на всеки един от нас. Ресурсите на държавата и възможностите на общината са ограничени. Много хора имат нужда от помощ и подкрепа. Вашето съдействие е нужно, за да подпомогнем жители на нашата община, останали без средства и препитание”, пише в обръщението на кмета арх. Анастас Карчев. Благодаря Ви! Заедно ще се справим с всички трудности!”, завършва обръщението.

Храните ще бъдат предоставяни в сградата на Общинска администрация – Свиленград, при дежурните на входа, или в Спортна зала – Свиленград, входът отзад на сградата.

Previous articleТировете от магистралата да се пренасочат към Узунджово
Next articleУдължават ограничителните мерки заради коронавирус до 12 април

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...