В Свиленград започна благотворителна кампания за набиране на храни

0

Благотворителна кампания за набиране на пакетирани и бутилирани дълготрайни хранителни продукти и консерви обявиха от кметството в Свиленград. Те ще бъдат предназначени за най-нуждаещите се и техните семейства. Храните ще бъдат раздадени от Социалния патронаж.

От администрацията информират, че вече участие в кампанията са заявили служителите на Общината и местни неправителствени организации и призовават всеки, който има възможност да се включи.

„Уважаеми съграждани, страната ни се намира в безпрецедентна ситуация, овладяването на която изисква личната ангажираност на всеки един от нас. Ресурсите на държавата и възможностите на общината са ограничени. Много хора имат нужда от помощ и подкрепа. Вашето съдействие е нужно, за да подпомогнем жители на нашата община, останали без средства и препитание”, пише в обръщението на кмета арх. Анастас Карчев. Благодаря Ви! Заедно ще се справим с всички трудности!”, завършва обръщението.

Храните ще бъдат предоставяни в сградата на Общинска администрация – Свиленград, при дежурните на входа, или в Спортна зала – Свиленград, входът отзад на сградата.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...