Събрани са парите за операцията на Никол

0

Над 3400 лв. от концерта с участието на деца от школата на Маша Илиева

Парите за операцията на 12-годишната Никол Джемперлиева са събрани. Това съобщи майката на момичето – Галина. Семейството благодари на всички, които се отзоваха на молбата за помощ и помогнаха за набирането на средствата с организирането на базари, инициативи и лични дарения. Диагнозата, поставена на детето е тумор на мозъка. Операцията в Истанбул е насрочена за 23 юли.

За няма и месец в безпрецедента благотворителна кампания добри хора от Свиленград и страната успяха да съберат 60-те хил. лв. необходими за интервенцията. Деца продаваха лимонада, сладкиши, ръчно изработени бижута, играха представления, пяха и тацуваха в подкрепа на Никол. Заведения дариха оборота си, организиран беше онлайн базар.

3441 лв. бяха събрани от благотворителния концерт със специалното участие на прима балерината Маша Илиева и деца от нейната школа. На търг бяха разиграни спортни предмети с колекционерска стойност, а Локомотив Пловдив продаде на търг тениска, подписана от носителите на Купата на България и футболната легенда Христо Бонев.

„Благодарим за инициативите, които направихте, благодарим и на всички дечица, които накараха Ники да се чувства още по-обичана и щастлива, че има толкова много приятели, съобщи от социалната мрежа майката на Никол. Благодарим за подкрепата, загрижеността и помощта, за съдействието, което оказаха и много хора от различни краища на България. Всички вие бъдете здрави, бъдете благословени, бъдете щастливи и вярвайте в доброто”, пише още Галина Джемперлиева.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...