БСП в Свиленград с допитване за кмет и общински съветници

0

Допитване до хората организираха от БСП в Свиленград във връзка с предстоящите местни избори. В анкетата се дава възможност на гражданите да предложат мотивирано кандидати за кмет, общински съветници, кметове на селата Капитан Андреево, Левка, Момково и Студена, в които ще се проведе пряк избор.

В допитването се задават още въпроси, свързани с бъдещите приоритети за развитие на община Свиленград, както и какви стъпки би трябвало да се предприемат за подобряване качеството на живот на свиленградчани. Търси се и мнението на хората за постигнатото от местната власт в периода 2003-2019 г.

Дава се възможност за анонимност на предложенията, както и възможност за посочване на имена, адрес и телефон за връзка. Освен в интернет на страницата на БСП Свиленград, анкетата е разпространена и на хартиен носител в различни клубове в града. Предложения могат да се изпращат и на адрес: bsp_svilengrad@abv.bg. За контакти е посочен тел. 0379/71009

За трети път БСП в Свиленград организира допитване до свиленградчани. В първата инициатива на социалистите – „Разговори за Свиленград” предложенията бяха събрани и представени на местната власт и в Народното събрание. В „Гласът на Сакар” бяха коментирани проблемите на граничните населени места и обезлюдяването на селата. Сега за пръв път се търси мнението на по-широк кръг хора за имена за кметове и общински съветници.

Обявената в социалната мрежа инициатива вече събра редица мнения и предложения. Коментарите във Фейсбук са на хора, живеещи в града, както и на свиленградчани, живеещи в други градове на страната и в чужбина.

Previous articleСвиленградчани организират благотворителни инициативи за Никол
Next articleДеца с базари и мероприятия в подкрепа на Никол

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...