БСП в Свиленград с допитване за кмет и общински съветници

0

Допитване до хората организираха от БСП в Свиленград във връзка с предстоящите местни избори. В анкетата се дава възможност на гражданите да предложат мотивирано кандидати за кмет, общински съветници, кметове на селата Капитан Андреево, Левка, Момково и Студена, в които ще се проведе пряк избор.

В допитването се задават още въпроси, свързани с бъдещите приоритети за развитие на община Свиленград, както и какви стъпки би трябвало да се предприемат за подобряване качеството на живот на свиленградчани. Търси се и мнението на хората за постигнатото от местната власт в периода 2003-2019 г.

Дава се възможност за анонимност на предложенията, както и възможност за посочване на имена, адрес и телефон за връзка. Освен в интернет на страницата на БСП Свиленград, анкетата е разпространена и на хартиен носител в различни клубове в града. Предложения могат да се изпращат и на адрес: bsp_svilengrad@abv.bg. За контакти е посочен тел. 0379/71009

За трети път БСП в Свиленград организира допитване до свиленградчани. В първата инициатива на социалистите – „Разговори за Свиленград” предложенията бяха събрани и представени на местната власт и в Народното събрание. В „Гласът на Сакар” бяха коментирани проблемите на граничните населени места и обезлюдяването на селата. Сега за пръв път се търси мнението на по-широк кръг хора за имена за кметове и общински съветници.

Обявената в социалната мрежа инициатива вече събра редица мнения и предложения. Коментарите във Фейсбук са на хора, живеещи в града, както и на свиленградчани, живеещи в други градове на страната и в чужбина.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...