Деца с базари и мероприятия в подкрепа на Никол

0

583 лв. събра благотворителното представление на „Академия млад актьор” в подкрепа на Никол. Детският театрален състав представи снощи постановката „Трампа за кукуригу“, а средствата от продадените билети ще бъдат внесени днес по сметката за лечение на 12-годишното момиче. Преди представлението младежи от Интеаркт Свиленград организираха благотворителен кулинарен базар. Средствата от продажбата на домашно приготвени сладки, баници, торти също ще отидат за Никол Джемперлиева.

Свиленградчани продължават да даряват средства от различни инициативи. В социалната мрежа е организиран базар за продажбата на ненужни вещи, на който откликнаха стотици свиленградчани. Връстници на Никол и техните родители организират базари. На пешеходната улица вече седмица, те продават ръчно направени бижута, сладкиши, домашна лимонада и сок от бъз.

Училища, детски градини, различни клубове и отделни граждани продължават да набират средства с инициативи и продажбата на колекционерски предмети. Поставени са кутии за дарения на различни места в града.

На 4 юли от 20.00 часа, на откритата сцена до общинската библиотека ще се проведе и благотворителният концерт на Детска хорова школа в подкрепа на Никол.

Момичето е с диагноза тумор в мозъка и само операцията му в чужбина ще струва 60 000лв. –сума, непосилна за почти всяко българско семейство.

Previous articleБСП в Свиленград с допитване за кмет и общински съветници
Next article„Локомотив” Пловдив разиграва на търг фланелка в помощ на Никол

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...