Всяка събота ще има автобус до гробищния парк на Свиленград

0

Всяка събота градският автобус в Свиленград ще извозва пътници до гробищния парк. Предложението е на общинските съветници от БСП, по повод подадени сигнали на граждани. Към момента транспорт до гробището е предвиден само за дните официално обявени като християнски и религиозни празници.

Комисията по транспорт вече е разгледала предложението и е приела изменение на маршрута като е внесла и някои подобрения.

В 8.10 всяка събота е началният час на тръгването на автбуса от спирка МБАЛ – Свиленград със спирка Гробищен парк. Автобусите ще преминават през спирка „Простор”, спирка на ул. „Страшимир Дочков”, спирка на ул. „Княз Борис”, спирка до Горското стопнство, спирка до бензиностанция „Петрол”, спирка „Гробищен парк”, спирка Поликлиника, спирка „Свилена”, спирка кв. „Гебран”, спирка „Разсадника”, спирка „Лъв чешма”, спирка „Обръщалото”, спирка „ЖП гара”.

В 8.35 часа има начален час на тръгване от ЖП гара по обратния маршрут, отново със спирка Гробищния парк.

Тръгване от МБАЛ Свиленград със спирка Гробищен парк е предвидена в съботния ден и в 9.30 часа, а в 9.50 часа има автобус от ЖП гарата. Очаква се промяната в транспортната схема да влезе в сила от 15 юли.

Previous articleОбщинският съвет обсъжда казуса с новата автогара в сряда
Next articleЛюбомир Апостолов: Свиленград има всички предпоставки да се превърне в регионален център за футбол на малки врати

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...