Влакът до Одрин спря, седмица след пускането му

0

БДЖ: Изготвят се варианти да тръгва от София

Влакът до Одрин спря, седмица след пускането му. Информация за това е публикувана на сайта на БДЖ. От железниците уточняват, че в момента се изготвя вариант влакът да тръгва от София, за да се осигури по-удобна възможност за по-широк кръг клиенти.

Туристическият влак ще продължи да пътува, след като се преразгледат и осъществят всички съгласувателни процедури със съответните институции в най-кратък срок, съобщават още от БДЖ.

Всички, които са закупили предварително билети за пътуване от Пловдив до Одрин за предстоящите почивни дни (8-ми и 9-ти юни), могат да възстановят сумата си от съответните международни бюра и билетните каси, от които са закупени, уточняват от „Пътнически превози”.

Припомняме, че миналата седмица за пръв път тръгна влак от Пловдив до Одрин. Първоначалните планове бяха пускането му да е на 24 май, но то бе отложено за 1 юни. Предвидени бяха два пътнически вагона.

Миналата събота влакът потегли за пръв път от Пловдив в 8.40 часа. От ЖП гарата в Свиленград тръгна в 10.55 ч. Пристигането в Одрин по разписание бе 12.18 часа, а потеглянето – в 17.00 часа. Композиция беше пусната и в неделя. Билетът Свиленград-Одрин бе 4.30 лв. и още 2.44 лв. – за задължителна резервация на място в композицията.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...