Влакът до Одрин спря, седмица след пускането му

0

БДЖ: Изготвят се варианти да тръгва от София

Влакът до Одрин спря, седмица след пускането му. Информация за това е публикувана на сайта на БДЖ. От железниците уточняват, че в момента се изготвя вариант влакът да тръгва от София, за да се осигури по-удобна възможност за по-широк кръг клиенти.

Туристическият влак ще продължи да пътува, след като се преразгледат и осъществят всички съгласувателни процедури със съответните институции в най-кратък срок, съобщават още от БДЖ.

Всички, които са закупили предварително билети за пътуване от Пловдив до Одрин за предстоящите почивни дни (8-ми и 9-ти юни), могат да възстановят сумата си от съответните международни бюра и билетните каси, от които са закупени, уточняват от „Пътнически превози”.

Припомняме, че миналата седмица за пръв път тръгна влак от Пловдив до Одрин. Първоначалните планове бяха пускането му да е на 24 май, но то бе отложено за 1 юни. Предвидени бяха два пътнически вагона.

Миналата събота влакът потегли за пръв път от Пловдив в 8.40 часа. От ЖП гарата в Свиленград тръгна в 10.55 ч. Пристигането в Одрин по разписание бе 12.18 часа, а потеглянето – в 17.00 часа. Композиция беше пусната и в неделя. Билетът Свиленград-Одрин бе 4.30 лв. и още 2.44 лв. – за задължителна резервация на място в композицията.

Previous articleМладите огнеборци на Свиленград първи в Албена
Next articleТуристи от цялата страна на Първия средновековен фестивал в Мезек

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...