Милко Калайджиев с първа победа от „Като две капки вода”. Дарява на Детския център

0

Милко Калайджиев победи снощи в шоуто „Като две капки вода”. Той избра да дари наградата от 1 000 лв. на Дневен център за деца с увреждания в Свиленград. В шестия лайф на предаването Милко постигна истински фурор и изправи на крака жури и публика, влизайки в образа на Папи Ханс с песента му „Супер палав”.

За шест години съм жури, за втори път ставам да прегърна участник, каза Хилда Казасян. Тя и Саня Армутлиева дадоха на поп фол изпълнителя максималния брой точки – 10. Своите пет точки му дадоха и колегите му Мария Илиева, Дичо и Деси Добрева, като признаха, че много са се забавлявали на изпълнението му, а девет му даде публиката.

Това е първата победа за Милко Калайджиев в предаването. Той сподели, че имитацията е била доста трудна, заради танците и движенията на Папи Ханс.

Имах резерви, но видях хората как се изкефиха, а после и журито, каза изпълнителят на „Я елате, пиленца, при батко”.

С тази победа в шоуто, Милко Калайджиев стана втори във временното класиране след Мария Илиева. Той самият обаче подчерта, че не се интересува толкова от състезанието и пожела да печели този, който се представи най-добре.

Следващата седмица Милко Калайджиев ще се отправи на поп приключение с дует на Мария Илиева и Любо Киров, и песента Alright.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...