Милко Калайджиев с първа победа от „Като две капки вода”. Дарява на Детския център

0

Милко Калайджиев победи снощи в шоуто „Като две капки вода”. Той избра да дари наградата от 1 000 лв. на Дневен център за деца с увреждания в Свиленград. В шестия лайф на предаването Милко постигна истински фурор и изправи на крака жури и публика, влизайки в образа на Папи Ханс с песента му „Супер палав”.

За шест години съм жури, за втори път ставам да прегърна участник, каза Хилда Казасян. Тя и Саня Армутлиева дадоха на поп фол изпълнителя максималния брой точки – 10. Своите пет точки му дадоха и колегите му Мария Илиева, Дичо и Деси Добрева, като признаха, че много са се забавлявали на изпълнението му, а девет му даде публиката.

Това е първата победа за Милко Калайджиев в предаването. Той сподели, че имитацията е била доста трудна, заради танците и движенията на Папи Ханс.

Имах резерви, но видях хората как се изкефиха, а после и журито, каза изпълнителят на „Я елате, пиленца, при батко”.

С тази победа в шоуто, Милко Калайджиев стана втори във временното класиране след Мария Илиева. Той самият обаче подчерта, че не се интересува толкова от състезанието и пожела да печели този, който се представи най-добре.

Следващата седмица Милко Калайджиев ще се отправи на поп приключение с дует на Мария Илиева и Любо Киров, и песента Alright.

Previous articleЧиталището с награда за „Вечерта на китарите”
Next articleДанъчните започнаха проверки на касовите апарати

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...