Контрабанда на лекарства за полова мощ в автобус

0

Десетки хиляди таблетки, гелове и спрейове за повишаване на потентността задържаха митничарите на Капитан Андреево. Контрабандните стимулиращи продукти са открити при проверка на български автобус на 13 март 2019 г.

Стюардът на автобуса декларирал пред митническите служители, че пренася четири кашона с козметични кремове. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в кашоните, вместо декларираната стока, са открити  5 725 блистера с близо 28 000 таблетки лекарствени продукти с наименования „Vexga hard“,“Viagra“, „Vegal extra“, „Gergedan“, „Lady Era“, както и 960 опаковки с  гелове,  спрейове за орална и външна употреба, с надписи „Kamagra“, „Fullaxs“, „Gergedan special spray“. По състав лекарствените продукти са от типа на стимулантите за потентност.

В обяснението си пред митническите служители стюардът е посочил, че кашоните са му предоставени в  Истанбул,  за да ги пренесе до България и не е проверил съдържанието им. Лекарствените продукти са задържани. Работата по случая продължава.

Previous articleВ читалището: Преизбраха председателя и настоятелството
Next articleС обичая „Кюпек бей” в Левка отбелязаха Деня на плодородието

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...