Отборът на „Кармет“ спечели турнира за Купа „Трети март“

0

Отборът на „Кармет” стана победител в турнира по футбол на малки вратички. В оспорван финал, тимът се наложи с 2:1 над „Бурденис 93” и вдигна Купа „Трети март”. Отборът на „Хестея” се класира на трето място в турнира, след като победи по-рано през деня „Червена граница” след дузпи.

За голмайстор на турнира беше обявен Христо Стефанов от отбора на „Кармет”, а призът за най-добър вратар отиде при Петко Михайлов. Индивидуалната награда за Феърплей беше връчена на Николай Матеев, а отборната – на „Автомобил компонент”.

Наградите връчи заместник-кметът Мария Костадинова. Освен купата, отборът победител в турнира получи грамота и парична награда от 250 лв. Вторият и третият в класирането получиха грамоти и съответно – 150 лв. и 100 лв. Представители на отборите заявиха, че парите ще отидат за благотворителност.

Девет отбора участваха тази година в турнира, който се организира от община Свиленград за Националния празник на България – Трети март. Това са Кармет, Бурденис 93, Хестея, Червена граница, Ефбет, АСВ, Евророма, Практика, Червена граница, Торпедо.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...