Отборът на „Кармет“ спечели турнира за Купа „Трети март“

0

Отборът на „Кармет” стана победител в турнира по футбол на малки вратички. В оспорван финал, тимът се наложи с 2:1 над „Бурденис 93” и вдигна Купа „Трети март”. Отборът на „Хестея” се класира на трето място в турнира, след като победи по-рано през деня „Червена граница” след дузпи.

За голмайстор на турнира беше обявен Христо Стефанов от отбора на „Кармет”, а призът за най-добър вратар отиде при Петко Михайлов. Индивидуалната награда за Феърплей беше връчена на Николай Матеев, а отборната – на „Автомобил компонент”.

Наградите връчи заместник-кметът Мария Костадинова. Освен купата, отборът победител в турнира получи грамота и парична награда от 250 лв. Вторият и третият в класирането получиха грамоти и съответно – 150 лв. и 100 лв. Представители на отборите заявиха, че парите ще отидат за благотворителност.

Девет отбора участваха тази година в турнира, който се организира от община Свиленград за Националния празник на България – Трети март. Това са Кармет, Бурденис 93, Хестея, Червена граница, Ефбет, АСВ, Евророма, Практика, Червена граница, Торпедо.

Previous articleС културни и спортни прояви Свиленград ще отбележи Трети март
Next articleБогата програма и хоро на площада за Националния празник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...