НАП продава ресторант в Свиленград

0

Имот в Свиленград продават публичните изпълнители от офиса на НАП в Хасково, съобщиха от приходната агенция. Става дума за ресторант „Понтос”. Мястото е с площ от близо 600 квадратни метра, в които има ресторант със зала за хранене и кухненски блок, голям общо 264,5 квадрата. Имотът е оценен на 225 000 лв.

Мястото и ресторантът могат да бъдат огледани от днес до 17 юли включително след уговорка с публичния изпълнител от Хасково, който води продажбата, уточняват още от офиса на НАП в Хасково. Също до 17-ти този месец се внасят депозит в размер на 20% от обявената начална продажна цена и ценово предложение за закупуване. Документите се приемат в дирекция „Събиране“ на Националната агенция за приходите на бул. „България“ 152 в областния град.

85 200 лв. събра НАП в Хасково от 12 продажби от началото на годината досега. 42 700 лв. са приходите от търгове на недвижими имоти, 42 500 лв. – от продадени превозни средства. С приходите от продажбите частично или изцяло са погасени данъчни и осигурителни задължения на предишните собственици на активите, уточняват от Агенцията. От там припомнят, че за да не се стига до продажба на актив с цел принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета, при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата трябва да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Previous articleНов автомобил ще помага на огнеборците в борбата с горските пожари
Next articleС таблет, флашка и книга ще награждава Историческият музей за „Съхранена памет”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...