Занимания по рисуване и моделиране с глина организира музея

0

Летни занимални ще има в СУ „Д-р Петър Берон” и сградата на Общината

За втора поредна година Исторически музей Свиленград, със съдействието на Общинската администрация организира Програма за работа с деца „Лято в музея”. Тя се състои в часове по изобразително изкуство и моделиране с глина.

Заниманията ще се провеждат всеки вторник, сряда и четвъртък през месец юли от 10:00 до 12:00. Мястото на провеждане е Арт галерия Свиленград.

Заниманията на децата на възраст от 8 до 10 години ще се провеждат във вторник и четвъртък, а тези за деца от 11 до 13 години ще се провеждат всяка сряда.
На 27 юли от 11ч. в Арт галерията ще бъде открита изложба на малките творци. Заниманията са безплатни. За записване – телефон 0878118037.

Детска занималня това лята има и в СУ „Д-р Петър Берон”. Тя е по проект „Фабрика за детски мечти“. Тя ще приема деца от 9:00-12:00 часа, до 28 август. Детската занималня, която по традиция организира Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, тръгва от 9 юли и ще продължи до 31 август. Заниманията за децата ще са от 9.00 до 11.30 часа в ОбА Свиленград.

Previous articleАбонатите на EVN ще плащат с 1,82% повече за ток
Next articleВазовци се завърнаха с три медала от финала на „Математика без граници” 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...