Занимания по рисуване и моделиране с глина организира музея

0

Летни занимални ще има в СУ „Д-р Петър Берон” и сградата на Общината

За втора поредна година Исторически музей Свиленград, със съдействието на Общинската администрация организира Програма за работа с деца „Лято в музея”. Тя се състои в часове по изобразително изкуство и моделиране с глина.

Заниманията ще се провеждат всеки вторник, сряда и четвъртък през месец юли от 10:00 до 12:00. Мястото на провеждане е Арт галерия Свиленград.

Заниманията на децата на възраст от 8 до 10 години ще се провеждат във вторник и четвъртък, а тези за деца от 11 до 13 години ще се провеждат всяка сряда.
На 27 юли от 11ч. в Арт галерията ще бъде открита изложба на малките творци. Заниманията са безплатни. За записване – телефон 0878118037.

Детска занималня това лята има и в СУ „Д-р Петър Берон”. Тя е по проект „Фабрика за детски мечти“. Тя ще приема деца от 9:00-12:00 часа, до 28 август. Детската занималня, която по традиция организира Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, тръгва от 9 юли и ще продължи до 31 август. Заниманията за децата ще са от 9.00 до 11.30 часа в ОбА Свиленград.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...