Агресивен мъж нападна дядо с тръба

0

Агресивен мъж нападна възрастен човек с желязна тръба. Случката се разиграла в Мезек, на 18 март, по сред бял ден, разказват в селото. Генчо Б., който е съсед на дядото, излязъл от двора си и заплашил възрастното семейство, които стоели пред дома си, че ще ги избие. След това, във видимо неадекватно състояние, нанесъл удар с металната тръба в ръката на възрастния човек.

Изплашеният дядо успял да се измъкне с автомобила си и да стигне до съседното село – Сива река, за да потърси  помощ от сина си. През това време съпругата му позвънила на полицията.

Криминалистите пристигнали на мястото на инцидента след около час. Съставен е протокол на мястото на произшествието. Нападателят не е задържан, но полицейски екип остава на място, за да тушира възникналото напрежение. Медицинската експертиза установява, че 80-годишната жертва е с травма в областта на лакътя. Причините за нападението над възрастните хора не е ясно. В селото обаче се коментира, че и друг път нападателят е проявявал агресия, а полицията го разследвала за незаконна дейност.

 

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...