Агресивен мъж нападна дядо с тръба

0

Агресивен мъж нападна възрастен човек с желязна тръба. Случката се разиграла в Мезек, на 18 март, по сред бял ден, разказват в селото. Генчо Б., който е съсед на дядото, излязъл от двора си и заплашил възрастното семейство, които стоели пред дома си, че ще ги избие. След това, във видимо неадекватно състояние, нанесъл удар с металната тръба в ръката на възрастния човек.

Изплашеният дядо успял да се измъкне с автомобила си и да стигне до съседното село – Сива река, за да потърси  помощ от сина си. През това време съпругата му позвънила на полицията.

Криминалистите пристигнали на мястото на инцидента след около час. Съставен е протокол на мястото на произшествието. Нападателят не е задържан, но полицейски екип остава на място, за да тушира възникналото напрежение. Медицинската експертиза установява, че 80-годишната жертва е с травма в областта на лакътя. Причините за нападението над възрастните хора не е ясно. В селото обаче се коментира, че и друг път нападателят е проявявал агресия, а полицията го разследвала за незаконна дейност.

 

Previous articleЗлатни накити за над 50 000 лева задържаха на пункт Капитан Андреево
Next articleОбщина Свиленград с награда от Фонд ФЛАГ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...