Свиленградчанка сред претендентките за Мисис Бургас 2017

1

Нина Танчовска, по мъж – Павлова, е сред десетте кандидатки за титлата Мисис Бургас 2017 г. Свиленградчанката е завършила средното си образование в пограничния град, след което продължава своята квалификация в Бургаския свободен университет. През лятото работи в курортния град Несебър, където се запознава със съпруга си. Вече десет години Нина живее край морето. Има две деца – момче и момиче. Тя е сред претендентките за най-достойна бургазлийка.

Конкурсът Мисис Бургас 2017 г. ще се състои на връх Благовещение в морския град в най-луксозния хотел в града „Гранд хотел & СПА Приморец“. Конкурсът е част от веригата Мисис България.

Нашата съгражданка има реалния шанс да спечели короната и да представлява не само родния си Свиленград, а и града, който я е удостоил с титлата на Националния конкурс Мисис България, който ще се проведе през есента в столицата.

Нина Танчовска, както е позната в Свиленград, се впуска в новото предизвикателство, за да докаже на себе си, че съвременната жена може да бъде красива, оценяна по достойнство майка, съпруга и жена. Тя е впечатлена и от благотворителната кауза на конкурса Мисис Бургас 2017 г., която тази година е да помогне на бургаско семейство с репродуктивни проблеми да се сдобие със своя рожба. Нина е амбицирана да представи достойно родния си град, както и да покаже на жените от морето, че женската красота е концентрирана в южната част на България. Вече е стартирала и интернет платформа за гласуване, чрез която ще бъде избрана любимката на публиката.

Нека подкрепим нашата съгражданка на следния линк – http://e-burgas.com/misis/

1 COMMENT

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...