Свиленградчанка сред претендентките за Мисис Бургас 2017

1

Нина Танчовска, по мъж – Павлова, е сред десетте кандидатки за титлата Мисис Бургас 2017 г. Свиленградчанката е завършила средното си образование в пограничния град, след което продължава своята квалификация в Бургаския свободен университет. През лятото работи в курортния град Несебър, където се запознава със съпруга си. Вече десет години Нина живее край морето. Има две деца – момче и момиче. Тя е сред претендентките за най-достойна бургазлийка.

Конкурсът Мисис Бургас 2017 г. ще се състои на връх Благовещение в морския град в най-луксозния хотел в града „Гранд хотел & СПА Приморец“. Конкурсът е част от веригата Мисис България.

Нашата съгражданка има реалния шанс да спечели короната и да представлява не само родния си Свиленград, а и града, който я е удостоил с титлата на Националния конкурс Мисис България, който ще се проведе през есента в столицата.

Нина Танчовска, както е позната в Свиленград, се впуска в новото предизвикателство, за да докаже на себе си, че съвременната жена може да бъде красива, оценяна по достойнство майка, съпруга и жена. Тя е впечатлена и от благотворителната кауза на конкурса Мисис Бургас 2017 г., която тази година е да помогне на бургаско семейство с репродуктивни проблеми да се сдобие със своя рожба. Нина е амбицирана да представи достойно родния си град, както и да покаже на жените от морето, че женската красота е концентрирана в южната част на България. Вече е стартирала и интернет платформа за гласуване, чрез която ще бъде избрана любимката на публиката.

Нека подкрепим нашата съгражданка на следния линк – http://e-burgas.com/misis/

Previous articleЗемеделските стопани декларират доходите си до 2 май
Next articleОсъдиха граничният полицай, заплашил деца със стрелба

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...