За пръв път: НАП излъчва на живо в YouTube семинар с данъчните и осигурителни промени

0

Фоумът може да се изгледа и на запис

Националната агенция за приходите организира семинар, свързан с промените в данъчното и осигурително законодателство, които ще влязат в сила от 1 януари 2017 г., съобщават от приходната агенция.

Семинарът ще се излъчва на живо утре, 15 декември, в канала на НАП в YouTube на адрес: http://www.youtube.com/user/NRAChannel/live  във времето от 10.00 до 16.30 часа. Освен онлайн той може да бъде изгледан по-късно и на запис, като видеото ще бъде публикувано в официалния канал на НАП в YouTube.

По време на форума ще бъдат представени най-новите законодателни решения в областта на данъчното законодателство и практиката по прилагането му, особеностите на данък „уикенд“ и корпоративното облагане на личната употреба на фирмени активи. Ще бъдат дискутирани облагането на доходите на физически лица, социалното и здравно осигуряване през 2017 година, както и перспективите пред електронните услуги на НАП.

В събитието ще вземат участие Росен Иванов, директор на дирекция „Данъчно осигурителна методология“, водещи експерти по преки и косвени данъци и осигуряване и Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“ в НАП.

Подобна онлайн инициатива НАП предприема за пръв път, като се надява с нея да подобри информираността на клиентите си и да подобри качеството на обслужване, допълват от там.

 

Previous articleПриключи проектът за реставрация на Стария мост на Марица в Свиленград
Next articleАрх. Каразлатева: Старият мост има всички качества да влезе в ЮНЕСКО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...