За пръв път: НАП излъчва на живо в YouTube семинар с данъчните и осигурителни промени

0

Фоумът може да се изгледа и на запис

Националната агенция за приходите организира семинар, свързан с промените в данъчното и осигурително законодателство, които ще влязат в сила от 1 януари 2017 г., съобщават от приходната агенция.

Семинарът ще се излъчва на живо утре, 15 декември, в канала на НАП в YouTube на адрес: http://www.youtube.com/user/NRAChannel/live  във времето от 10.00 до 16.30 часа. Освен онлайн той може да бъде изгледан по-късно и на запис, като видеото ще бъде публикувано в официалния канал на НАП в YouTube.

По време на форума ще бъдат представени най-новите законодателни решения в областта на данъчното законодателство и практиката по прилагането му, особеностите на данък „уикенд“ и корпоративното облагане на личната употреба на фирмени активи. Ще бъдат дискутирани облагането на доходите на физически лица, социалното и здравно осигуряване през 2017 година, както и перспективите пред електронните услуги на НАП.

В събитието ще вземат участие Росен Иванов, директор на дирекция „Данъчно осигурителна методология“, водещи експерти по преки и косвени данъци и осигуряване и Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“ в НАП.

Подобна онлайн инициатива НАП предприема за пръв път, като се надява с нея да подобри информираността на клиентите си и да подобри качеството на обслужване, допълват от там.

 

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...