Красота и блясък на бала на СОУ „Д-р Петър Берон”

0

По червен килим от розов цвят преминаха абитуриентите на СОУ „Д-р Петър Берон” снощи. Това беше втората вечер, в която свиленградчани се наслаждаваха на прекрасните тоалети, на стила и елегантността, показани от зрелостниците, след като преди ден дефилираха и от професионалната гимназия.

Шествието на СОУ-то откриха директорът на училището Мариян Боянов и помощник-директорът Северина Методиева. След тях по червения килим преминаха и 59-те зрелостници на училището. Сред завършващите тази година е и участничката в “България търси талант” Донка Кьосева.

И този път вечерта беше изпълнена с много емоции, мирис на бензин, силен рев на мотори, добро настроение и много усмивки. На входа на ресторант „Марица” абитуриентите бяха посрещнати от DJ Живко Микс, който не спираше да подгрява вечерта с прекрасни песни. И майсторски подаде топка на екс играча на Левски София, настоящ играч на Локомотив Пловдив и възпитаник на СОУ „Д-р Петър Берон” – Жак Пехливанов.

Когато всички абитуриенти се събраха пред входа, прозвуча и обичаната от всеки българин песен „Облаче ле бяло”. Всички запяха в един глас. Вечерта беше изпълнена с много веселие, много танци, много емоции. Абитуриентите организираха и конкурси с различни номинации – най-добре танцуваща двойка, най-добър ученик, усмивка на випуска, най-добър спортист и други. Купонът продължи до ранни зори и завърши с кръшни хора.

Свиленградска абитуриентка, възпитаничка на СОУ „Д-р Петър Берон” влезе в полезрението на модните спецове и естетите в страната. Сайтът „Клюки“ отбеляза снимка на Елина Крушева, която учи в езиковата гимназия в Пловдив, и чиято визия за бала впечатлява със стил и грация. „Мис Свят ли?,” пише изданието и продължава: „Тези абитуриентки засенчиха кралиците на красотата”, посочвайки още няколко впечаляващи момичета.

bal-2016-58Под снимката, направена от фотографа Васил Николов, изданието пише: „Следващата мис Свят? Тази абитуриентка предизвика абсолютен фурор из форумите. И бе обявена за най-красивата зрелостничка на абитуриентски балове 2016.“

На всички зрелостници желаем здраве и много, много сбъднати мечти!

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...