Красота и блясък на бала на СОУ „Д-р Петър Берон”

0

По червен килим от розов цвят преминаха абитуриентите на СОУ „Д-р Петър Берон” снощи. Това беше втората вечер, в която свиленградчани се наслаждаваха на прекрасните тоалети, на стила и елегантността, показани от зрелостниците, след като преди ден дефилираха и от професионалната гимназия.

Шествието на СОУ-то откриха директорът на училището Мариян Боянов и помощник-директорът Северина Методиева. След тях по червения килим преминаха и 59-те зрелостници на училището. Сред завършващите тази година е и участничката в “България търси талант” Донка Кьосева.

И този път вечерта беше изпълнена с много емоции, мирис на бензин, силен рев на мотори, добро настроение и много усмивки. На входа на ресторант „Марица” абитуриентите бяха посрещнати от DJ Живко Микс, който не спираше да подгрява вечерта с прекрасни песни. И майсторски подаде топка на екс играча на Левски София, настоящ играч на Локомотив Пловдив и възпитаник на СОУ „Д-р Петър Берон” – Жак Пехливанов.

Когато всички абитуриенти се събраха пред входа, прозвуча и обичаната от всеки българин песен „Облаче ле бяло”. Всички запяха в един глас. Вечерта беше изпълнена с много веселие, много танци, много емоции. Абитуриентите организираха и конкурси с различни номинации – най-добре танцуваща двойка, най-добър ученик, усмивка на випуска, най-добър спортист и други. Купонът продължи до ранни зори и завърши с кръшни хора.

Свиленградска абитуриентка, възпитаничка на СОУ „Д-р Петър Берон” влезе в полезрението на модните спецове и естетите в страната. Сайтът „Клюки“ отбеляза снимка на Елина Крушева, която учи в езиковата гимназия в Пловдив, и чиято визия за бала впечатлява със стил и грация. „Мис Свят ли?,” пише изданието и продължава: „Тези абитуриентки засенчиха кралиците на красотата”, посочвайки още няколко впечаляващи момичета.

bal-2016-58Под снимката, направена от фотографа Васил Николов, изданието пише: „Следващата мис Свят? Тази абитуриентка предизвика абсолютен фурор из форумите. И бе обявена за най-красивата зрелостничка на абитуриентски балове 2016.“

На всички зрелостници желаем здраве и много, много сбъднати мечти!

Previous articleДъжд и елегантност на бала на ПГССИ
Next article#СПАСЕТЕЖОРО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...