Дъжд и елегантност на бала на ПГССИ

0

Проливният дъжд, който се изля минути преди дефилето на абитуриентите от ПГССИ „Хр.Ботев” не можа да попречи на празничната атмосфера. Ентусиазираните зрелостници, макар и с чадъри преминаха пред насъбралата се публика и бяха бурно аплодирани. Стилните тоалети и елегантните рокли бяха подбрани с вкус.  Наблюдаваше се разнообразие от цветове, като преобладаващ бе червения и черния цвят. Костюмите при младежите също не отстъпваха по стил и елегантност, в изискани тъмни нюанси.

50 абитуриенти от ПГССИ „Хр.Ботев” влязоха в ресторант „Марица” под звуците на вечната песен „Един неразделен клас”. Класните ръководители през годините на двете паралелки са били Ст.Узунова, Р.Паунова и Ел.Димитрова, П.Петкова, К.Костадинова. Покана за балната вечер на Випуск 2016 получиха всички техни учители. Купонът продължи до рано сутринта. DJ Мишо /племенник на култовия DJ Живко Микс/ успя да повиши градуса на настроението и с подбрани парчета вдигна всички на дансинга.

След преживените емоции и вече сбогували се с училището, абитуриентите посрещнаха в ранни зори директора Хр.Милушева с добро утро на прага на родното школо. Там, откъдето ще продължи и пътят им в живота.

Попътен вятър и от екипа на Svelengrad24.info!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Facebook Comments ...