Дъжд и елегантност на бала на ПГССИ

0

Проливният дъжд, който се изля минути преди дефилето на абитуриентите от ПГССИ „Хр.Ботев” не можа да попречи на празничната атмосфера. Ентусиазираните зрелостници, макар и с чадъри преминаха пред насъбралата се публика и бяха бурно аплодирани. Стилните тоалети и елегантните рокли бяха подбрани с вкус.  Наблюдаваше се разнообразие от цветове, като преобладаващ бе червения и черния цвят. Костюмите при младежите също не отстъпваха по стил и елегантност, в изискани тъмни нюанси.

50 абитуриенти от ПГССИ „Хр.Ботев” влязоха в ресторант „Марица” под звуците на вечната песен „Един неразделен клас”. Класните ръководители през годините на двете паралелки са били Ст.Узунова, Р.Паунова и Ел.Димитрова, П.Петкова, К.Костадинова. Покана за балната вечер на Випуск 2016 получиха всички техни учители. Купонът продължи до рано сутринта. DJ Мишо /племенник на култовия DJ Живко Микс/ успя да повиши градуса на настроението и с подбрани парчета вдигна всички на дансинга.

След преживените емоции и вече сбогували се с училището, абитуриентите посрещнаха в ранни зори директора Хр.Милушева с добро утро на прага на родното школо. Там, откъдето ще продължи и пътят им в живота.

Попътен вятър и от екипа на Svelengrad24.info!

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...