#СПАСЕТЕЖОРО

0

Животът  няма цена.  Максима, която  нашият колега –  журналист  Георги Христов  винаги отстоява с перото си.  Вярвайки, че човекът е над всичко, той винаги се бори, защитава и помага на хора в нужда. Бедни, страдащи, болни, все човеци, които благодарение на  неговия хъс, упорство и изключително изострено чувство за справедливост получаваха дом, закрила, сигурност. До вчера помагаше той. Днес журналистът Георги Христов има  нужда от нашата и вашата помощ. Днес неговият живот струва пари. Оценен по медицинските стандарти  на други европейски страни, животът на Георги е 40 хиляди евро. Пари, с които той не разполага.

У  нас, заболяването му се оказа  нелечимо. Или поне  така изглежда. След година терапия състоянието му се влоши, вместо да се подобри.

Георги  Христов е един от многото българи, страдащи от злокачествено заболяване. Но операцията и последвалото лечение не дадоха резултат. Клиники  в Италия и Белгия обаче му обещават да оздравее и да бъде отново пълноценен съпруг, баща и журналист.

Нормално е един мъж на 42-е, в разцвета на силите си да  бъде със семейството си. А Жоро се опитва  да оцелее, за да бъде с тях.  Оцеляване, което струва 40 хиляди евро. За него, за нас и за много от вас, това са много пари. Сума непосилна за сам човек,  който живее честно и разчита единствено на себе си, за да издържа семейството си.

Но ние сме много. И няма да се откажем. И ако всеки от нас даде  малко, толкова, че да не лишава семейството си от нищо, семейството на Жоро ще се усмихне отново.

И ако всеки от нас дари малко, но от сърце, сигурни сме и вярваме, че след немного време Жоро чрез перото си отново ще помага на хората в беда, на нуждаещите се, на болните.

От журналистическата гилдия

в Хасковска област

Банкова сметка: 

ЦКБ АД- клон Хасково
BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ePay:  BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...