#СПАСЕТЕЖОРО

0

Животът  няма цена.  Максима, която  нашият колега –  журналист  Георги Христов  винаги отстоява с перото си.  Вярвайки, че човекът е над всичко, той винаги се бори, защитава и помага на хора в нужда. Бедни, страдащи, болни, все човеци, които благодарение на  неговия хъс, упорство и изключително изострено чувство за справедливост получаваха дом, закрила, сигурност. До вчера помагаше той. Днес журналистът Георги Христов има  нужда от нашата и вашата помощ. Днес неговият живот струва пари. Оценен по медицинските стандарти  на други европейски страни, животът на Георги е 40 хиляди евро. Пари, с които той не разполага.

У  нас, заболяването му се оказа  нелечимо. Или поне  така изглежда. След година терапия състоянието му се влоши, вместо да се подобри.

Георги  Христов е един от многото българи, страдащи от злокачествено заболяване. Но операцията и последвалото лечение не дадоха резултат. Клиники  в Италия и Белгия обаче му обещават да оздравее и да бъде отново пълноценен съпруг, баща и журналист.

Нормално е един мъж на 42-е, в разцвета на силите си да  бъде със семейството си. А Жоро се опитва  да оцелее, за да бъде с тях.  Оцеляване, което струва 40 хиляди евро. За него, за нас и за много от вас, това са много пари. Сума непосилна за сам човек,  който живее честно и разчита единствено на себе си, за да издържа семейството си.

Но ние сме много. И няма да се откажем. И ако всеки от нас даде  малко, толкова, че да не лишава семейството си от нищо, семейството на Жоро ще се усмихне отново.

И ако всеки от нас дари малко, но от сърце, сигурни сме и вярваме, че след немного време Жоро чрез перото си отново ще помага на хората в беда, на нуждаещите се, на болните.

От журналистическата гилдия

в Хасковска област

Банкова сметка: 

ЦКБ АД- клон Хасково
BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ePay:  BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

Previous articleКрасота и блясък на бала на СОУ „Д-р Петър Берон”
Next article9000 къса контрабанди цигари задържа митническа мобилна група на Капитан Андреево

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...