Стартира турнирът за Купа „Трети март”

0

Зрелищна игра и много голове обещава от старта си турнирът на малки вратички за Купа „Трети март”. Още в първия ден от спортното събитие, което официално почна в събота, миналогодишният шампион „НИЛ” се наложи над отбора на „Берон” с 10:0. В другите три срещи, играни на спортната площадка в кв. „Изгрев”, „Ориент 777“ надви „Спарта“ с 4:1, „Бурденис 93“ се наложи срещу ЗК „Габриела“ с 6:0, а „Моста“ победи „Торпедо“ с 5:0.

футболНеделните мачове стартираха в 11:00 часа. Във втория ден на турнира също бяха предвидени 4 срещи. В група А отборът на „Спайдър и Липата“ успя да надвие „Берон“ с 3:0. Два от отборите, които трябваше да играят днес, не се явиха и така в група В и група С „Лудата банда” и „Млад спортист“ отбелязаха служебни победи съответно над отборите на „Каза дей Сони” и на „железничарите” от „ПООР ЖП“. Четвъртата срещу между „Силктекс“ и „Ориент 777” завърши с равен 2:2.

В работния понеделник, 22 февруари, мачовете започват в 17.30 часа. Сили ще премерят „Червена граница“ със „Спайдър и Липата“ и „Бурденис 93“ с „Млад спортист“.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...