Нешка Робева идва с трупата си и Ибряма

0

Нешка Робева пристига в Свиленград с ураган от песни и танци. Спектакълът е част от юбилейното национално турне на трупата на Робева. Специално участие в него ще вземат Московския цигански ансамбъл „Русска Рома“ и Ибряма. Събитието ще се проведе в спортната зала на Свиленград, на 27 ноември, от 19.00 ч.

Специалните гости не само ще имат своето време, но ще бъдат интегрирани композиционно в шоуто. Нешка Робева е натоварила оркестъра на Ибряма със специална музикална задача. Те ще се появят на сцената изпълнявайки фолклорна мелодия, която ще се окаже ключова за фабулата на спектакъла. За да подари на публиката уникално преживяване, Нешка Робева е възложила на „Русска Рома“ да създадат специална хореография и костюми за турнето. Вдъхновяващи танци от различни националности ще бъдат приятна изненада за всички зрители в залата.

Спектакълът е уникален, създаден единствено и само за турнето. Той ще включва знаковите танци от всичките 15 спектакъла, създавани през годините. Откъси от „Два свята”, „Арамии” и „Орисия” ще оживеят отново на сцената.

Организатори на турнето „Жокер Медиа” и „Нешънъл Арт”. Билетите за спектакъла вече са в продажба в мрежата на Ивентим, в магазини „Техномаркет”, бензиностанции OMV и на касата на НЧ”Просвета-1870”, от 10 ноември.

Previous articleКмет и общински съвет встъпиха в длъжност
Next articleПолицаи отново протестираха пред Граничното управление

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...