Агенция Митници: Опитват се да ни въвлекат в предизборната кампания със слухове

0

С официално съобщение на страницата си, Агенция Митници опровергава появилите се в последните дни слухове и публикации, че се готви закриване на Митница Свиленград. Според мълвата, решението вече било взето на директорски съвет, но се изчаквало да минат изборите, за да се задейства „преструктурирането“. Явно, чувствителни на тази тема, свиленградчани коментират от сутринта на Фейсбук страницата ни твърденията. Мненията и споровете по темата придобиха политическа окраска, заради течащата в момента предизборната кампания, чието закриване е в петък.

Около обяд, от Агенция Митници излязоха с официално становище по темата, публикувано на страницата си в интернет. Публикуваме пълният му текст.

Агенция „Митници“ категорично отхвърля опитите да бъде въвлечена в предизборната кампания в община Свиленград. Тиражирането на слухове в медиите влияе негативно върху мотивираността и ефективността на митническите служители в момент, когато резултатите от работата им както на външните граници, така и във вътрешността на страната, са особено важни и непрекъснато се подобряват. Настояваме работата на Агенция „Митници“ да остане извън политическите употреби и злоупотреби в предизборната реторика.   

Previous articleИнвеститори: Идваме, ако Иван Андреев е кмет
Next articleДен за размисъл е преди утрешния вот

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...