Стънт шоу в подкрепа на Живко Желев с номер 3

0

Свидетели на уникално стънт шоу станаха свиленградчани, дошли на летището между Райкова могила и Мустрак. Екстремните номера накараха събралото се множество да ги преживее, а на моменти и да изтръпне от каскадите.

стънт шоуСпектакълът на две, три и четири колела, сътвориха 24-годишният Христо Алипиев от Любимец и неговите приятели Венци, Стилиян, Митко и Испанеца. Дрифт с кола, каране на задни гуми на АТВ, преобръщане с мотор, бяха част от номерата на рокерите, някои от тях с кариера на италианската циркова арена.

Каскадьорската събота беше организирана от независимия кандидат за общински съветник Живко Желев. Известният от протестите на тютюнджиите производител получи подкрепата и на браншовата организация – НКТБ, в лицето на председателя й Асен Кючуков.

колаНа проявата присъства и независимият кандидат за кмет на Свиленград – инж. Георги Манолов, за чийто четвърти мандат Живко Желев заяви категорична подкрепа.

желев-маноловВ бюлетината независимият кандидат за общински съветник Живко Желев е под номер 3, а независимият кандидат за кмет Георги Манолов е под номер 9.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Previous articleЦветан Цветанов: Премиерът и ГЕРБ стоят зад Иван Андреев
Next articleМладите огнеборци на Свиленград спечелиха купа „Юлиян Манзаров“