Цветан Цветанов: Премиерът и ГЕРБ стоят зад Иван Андреев

0

Силният екип на ГЕРБ е с кандидата за кмет Иван Андреев и бюлетина номер 1. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, чиято предизборна обиколка из Хасковска област почна от Свиленград.

ГЕРБ стои зад Иван Андреев. Той е нашият кандидат и няма други тълкувания по въпроса, заяви Цветанов по повод твърденията в публичното пространство, че има друго течение, подкрепяно от премиера Борисов.

„Това е удобната теза на слабия, на този, който иска да обърка хората, да внесе смущения и това е недопустимо”, категоричен беше Цветанов.

„Можехме да се припознаем с досегашния кмет, но ние винаги сме смятали, че ГЕРБ трябва да има идентичност, да им своята политика и да защитава обществените интереси. Защото за мен е недопустимо да има общини, в които един човек да води всички партии и те да му бъдат подчинени.”

цветановЦветанов обясни, че г-н Андреев е впечатлил премиера с искреността си и с желанието си да работи за родния си град. Заместник-председателя на ГЕРБ заяви още, че общината трябва да бъде достъпна за жителите, за бизнеса, за всички онези, които искат да инвестират в Свиленград, „а не да има наши и ваши”.

Нашата цел е първи резултат, подчерта Цветанов и призова свиленградчани масово да гласуват с номер 1 на 25 октомври.

„Голямата избирателна активност ще намали силата на контролирания вот“, обясни той.

Цветанов получи от местния щаб на ГЕРБ тениска с бюлетина номер едно. Той се запозна и с първият български участник в Обиколката на Италия – колоездач номер едно – Николай Михайлов.

От своя страна,  Иван Андреев заяви, че добрият кмет трябва не да раздава команди, а да служи на хората. „За мен най-важни са хората в Свиленград. Искам да предам опита си на бъдещите поколения“,  добави Андреев.

Кандидатите на ГЕРБ за предстоящите местни избори
Кандидатите на ГЕРБ за предстоящите местни избори с Петя Ставрева

На срещата присъства и председателят на ПП „Обединени земеделци“ Петя Ставрева, която също подкрепи кандидата за кмет Иван Андреев.

андреевСлед срещата  в офиса на партията, Цветан Цветанов, придружаван от областния координатор Делян Добрев, се разходи по централната пешеходна зона на Свиленград и се ръкува със свиленградчани.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Previous articleПуснаха за движение стария път за Капитан Андреево
Next articleСтънт шоу в подкрепа на Живко Желев с номер 3