Обявиха конкурс за директор на Транзитния център в Пъстрогор

0

Конкурс за директор на Транзитен център Пъстрогор е обявен на страницата на Агенцията за бежанци. Кандидатите могат да подават документите си до 14 септември, пише в обявлението.

Изискване е кандидатите да имат магистърска степен, професионален опит от 5 години или II младши ранг. Предимство са опитът в областта на хуманитарните науки, националната сигурност или военното дело, владеенето на чужд език и компютърната грамотност. Допълнително изискване към кандидатите е да имат разрешение за достъп до документи с ниво на класификация за сигурност на информацията “поверително” или декларация за съгласие да бъде извършено проучване.

Размерът на основната заплата, определена за длъжността е от 1100 лв. до 1400 лв. Кандидатите трябва да защитят концепция на тема: “Организация и управление на транзитен център и ролята му в прилагане на българските и  европейските стандарти и практики по отношение приемане на чужденци, търсещи закрила в Република България”. Следващото ниво на пресявката е интервю.

Документите се подават лично или чрез пълномощник в звеното по човешки ресурси – гр. София, бул. „Княгиня Мария Луиза” №  114Б, от 9:00 ч. до 12:00 ч. и от 13:00 до 16:00 ч.  в срок до 11.09.2015 г., включително.

Бежанският център в момента се управлява от временен началник. Спасимир Петров пое поста през пролетта на тази година, след като предишният шеф Георги Марков подаде оставка, година след назначаването му. В центъра в Пъстрогор, и в този в Харманли, започна проверка, а завърналият се на поста председателя на ДАБ /Държавната агенция за бежанците/ Никола Казаков направи заявка за кадрови промени. След напускането на Марков, поста временно зае Спасимир Петров, до провеждането на конкурс.

Транзитният център е от отворен тип и с капацитет от 320 души.

Previous articleОбщинската избирателна комисия в Свиленград заработи. От понеделник приема регистрации
Next articleТрудова борса срещна работодатели с безработни

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...