СДС ще подкрепи кандидатът за кмет на ГЕРБ

0

СДС в Свиленград ще подкрепи кандидатът за кмет на ГЕРБ – Иван Андреев. Това съобщи областният лидер на сините Георги Шишков. Той обясни, че решението е взето в сряда, след събрание на общинския съвет на структурата и е мотивирано от желанието за промяна в местното управление.

Решихме, че е време да приключи статуквото, и че Андреев е много близо до позициите, които през годините сме се опитвали да отстояваме. Отделно – в рамките на Реформаторския блок, СДС са коалиционни партньори на ГЕРБ в управлението на страната, допълни Шишков.

Той съобщи, че този месец предстои общинска конференция на сините, на която ще бъде поканен и Иван Андреев, за да изложи вижданията си за развитието на града. Припомняме, кандидатурата на председателя на общинската структура на ГЕРБ е първата и единствената до момента официално обявена за градоначалник на община Свиленград. От централното ръководство на Бойко-Борисовата партия поискаха до края на юни структурите да издигнат свои кандидати по места.

Общинската конференция на БСП Свиленград пък е планирана за средата на август. От тукашната структура изразиха готовност да подкрепят Георги Манолов за четвърти мандат.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...