СДС ще подкрепи кандидатът за кмет на ГЕРБ

0

СДС в Свиленград ще подкрепи кандидатът за кмет на ГЕРБ – Иван Андреев. Това съобщи областният лидер на сините Георги Шишков. Той обясни, че решението е взето в сряда, след събрание на общинския съвет на структурата и е мотивирано от желанието за промяна в местното управление.

Решихме, че е време да приключи статуквото, и че Андреев е много близо до позициите, които през годините сме се опитвали да отстояваме. Отделно – в рамките на Реформаторския блок, СДС са коалиционни партньори на ГЕРБ в управлението на страната, допълни Шишков.

Той съобщи, че този месец предстои общинска конференция на сините, на която ще бъде поканен и Иван Андреев, за да изложи вижданията си за развитието на града. Припомняме, кандидатурата на председателя на общинската структура на ГЕРБ е първата и единствената до момента официално обявена за градоначалник на община Свиленград. От централното ръководство на Бойко-Борисовата партия поискаха до края на юни структурите да издигнат свои кандидати по места.

Общинската конференция на БСП Свиленград пък е планирана за средата на август. От тукашната структура изразиха готовност да подкрепят Георги Манолов за четвърти мандат.

Previous articleСИБанк се оттегли от пункт Капитан Андреево
Next articleТеатрални звезди с „Много шум за нищо“ на сцената на читалището ни

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...