Първи кандидат за кмет на Свиленград

4

ГЕРБ номинира Иван Андреев за градоначалник

Иван Андреев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Свиленград. Номинационното събрание на Бойко-Борисовата партия се проведе тази вечер. Кандидатурата на Андреев е получила единодушното одобрение на всички делегати на събранието. Номинирани са били и кандидатите на ГЕРБ за кметове по селата. Окончателно имената на издигнатите за кметската битка през октомври ще трябва да бъдат разгледани от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която се очаква да мине след месец.

Иван Андреев е вече втори мандат общински съветник от ГЕРБ в местния парламент. От февруари тази година той е временен председател на политическата структура в града.

Кандидатурата на Иван Андреев е първата кметска за предстоящия местен вот. Структурата на ГЕРБ в Свиленград, припомняме, през последните три мандата подкрепя независимият Георги Манолов.

Почти във всички общини в областта вече минаха номинационните събрания на ГЕРБ. За Любимец номинанация получи досегашният кмет Анастас Анастасов. В Димитровград Иво Димов ще се бори за втори мандат. За Харманли номинацията е за Мария Киркова, за Тополовград – Васил Сяров, за Симеоновград – Пейчо Стайков. Все още не е ясен кандидатът за Хасково.

Previous articleС възстановка на ритуалите отбелязахме Еньовден
Next articleБългарският участник в Джирото на среща с колоездачи

4 COMMENTS

  1. Какви са тези стари муцуни???Че и с лоша слава,да не се побъркахте бе хора

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...