Отново злато за мажоретките на Свиленград. Готвят се за Европейското в Италия

0

Мажоретният състав при СК “Изида-Свиленград“ се представи достойно на провелото се на 5 и 6 юни първенство по Батън туърлинг и мажоретки в гр. Пазарджик. Във фестивала на мажоретните състави „Слънчева Бесапара“ се включиха над 400 мажоретки от 15 града – Пазарджик, Правец, Ябланица,Пловдив, Свиленград, Симеоновград, Гоце Делчев, Разград, София, Своге, Сопот, Нови Пазар и Кнежа.

Сред голямата конкуренция свиленградските момичета успяха да защитят своите титли. Те се завърнаха с три първи и едно второ място в различните категории, в които участваха.

Златните медали ги амбицират да работят неуморно през лятната ваканция , за да представят достойно отбора, града и страната ни на Европейското първенство по Батън туърлинг и мажоретки през месец октомври в Лигняно, Италия.

Момичетата благодарят от страницата си във Фейсбук за доверието, подкрепата и помощта на Община Свиленград, на г-н Георги Манолов и всички, които вярват в тях.

Svilengrad24.info благодари за снимката от награждаването нашите момичета на Никола Колев, свиленградчанин, възпитаник на СОУ „Д-р Петър Берон“, дългогодишен директор на училището в с. Паталеница и в основата на нашумелите шекспирови спектакли в двора на училището там вече 15 години.

Previous articleУченици получиха европейски сертификати след мобилни практики в Малта и Италия
Next articleУченици от областта показват таланти на форум в Свиленград

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...