Отново злато за мажоретките на Свиленград. Готвят се за Европейското в Италия

0

Мажоретният състав при СК “Изида-Свиленград“ се представи достойно на провелото се на 5 и 6 юни първенство по Батън туърлинг и мажоретки в гр. Пазарджик. Във фестивала на мажоретните състави „Слънчева Бесапара“ се включиха над 400 мажоретки от 15 града – Пазарджик, Правец, Ябланица,Пловдив, Свиленград, Симеоновград, Гоце Делчев, Разград, София, Своге, Сопот, Нови Пазар и Кнежа.

Сред голямата конкуренция свиленградските момичета успяха да защитят своите титли. Те се завърнаха с три първи и едно второ място в различните категории, в които участваха.

Златните медали ги амбицират да работят неуморно през лятната ваканция , за да представят достойно отбора, града и страната ни на Европейското първенство по Батън туърлинг и мажоретки през месец октомври в Лигняно, Италия.

Момичетата благодарят от страницата си във Фейсбук за доверието, подкрепата и помощта на Община Свиленград, на г-н Георги Манолов и всички, които вярват в тях.

Svilengrad24.info благодари за снимката от награждаването нашите момичета на Никола Колев, свиленградчанин, възпитаник на СОУ „Д-р Петър Берон“, дългогодишен директор на училището в с. Паталеница и в основата на нашумелите шекспирови спектакли в двора на училището там вече 15 години.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...