ЦДГ „Снежанка“ отбеляза 30 години

0

30 години от създаването си отбеляза детска градина „Снежанка“. Събитието се проведе в спортната зала, на 28 май, пред стотици свиленградчани дошли да изгледат тържеството.

В продължение на час малчугани от детската градина показваха впечатляващи хореографии, успели да ги разучат специално за големия юбилей. В концерта имаше модерна музика и фолклорни изпълнения, в които се включиха деца от всички групички.

Изпълненията на децата впечатлиха публиката
Изпълненията на децата впечатлиха публиката

Публиката се изправи на крака и буквално се просълзи с изпълнението на танца „Бащи и дъщери“. С първите акорди на баладичната руска песен, от публиката излязоха четирима бащи, а след тях и техните малки дъщерички от трета група в детската градина. Общи фолкорни изпълнения на деца с техните майки и бащи също развълнуваха зрителите.

Танцът "Бащи и дъщери"
Танцът „Бащи и дъщери“

Сред гост участниците в спектакъла бяха и бивши възпитаници на детската градина. Съчетание от спортната гимнастика представи Росица Костова. Поп парчета изпя Георги Димитров, с фолклорни изпълнения се включи малкият певец Божидар Дачев, с танца „Александър Велики“ момичета от ТЦ „Петя Стефанова“, също възпитанички на детската градина.

В края на тържеството директорът на детската градина Надежда Иванова благодари на общината, на спонсорите, на бившите учители и на настоящия екип, който отглежда с любов и грижа децата, както и на родителите, за доверието и помощта.

Поздравителни адреси имаше от кмета на общината, от колегите и от Лайнс клуб Свилена Свиленград.

Празникът завърши с изнасянето на огромна торта.

Previous articleКостадинов смени Марашев в Митница Свиленград
Next articleСофиянец стана началник на Митница Свиленград

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...