Уникално представяне на Набора в „България търси талант“

0

Уникално представяне на свиленградчанина Михаил Бакърджиев в шоуто „България търси талант“. 26-годишният мъж изпълни обещанието, дадено пред журито в предишния кръг, и демонстрира майсторко каране на мотор с още един човек на него. В ролята на негова асистентка влезе чаровната Гери, за която адреналинът също е по-голям от страха.

Този път журито изгледа на живо каскадите на Мишо. В предишния кръг, те бяха показани на видео стената.

Тоя, ако ми е син ще му счупя главата, кааза Иво Сиромахов, при вида на екстремните номера. На няколко пъти Дарина Повлова реагира бурно на опасните каскади.

Такова нещо друг в България не може да прави, възкликна Сиромахов в шоуто, след като клипът беше излъчен и за зрителите в снощния лайф. Сигурен съм!, каза той. И му предрече бъдеще в киното.

Ники Илиев сподели, че по време на записа, тези номера са били повторени по няколко пъти, и всеки път са били изпълнени перфектно.

Уникален! Страхотен е!, споделяха и фенове във Фейсбук страницата на предаването.

Мишо често участва в стънт състезания. За таланта си споделя, че го открил съвсем случайно: „Разбрах, че нормалното каране на мотоциклет ми е безинтересно и тогава започнах с така наречения STUNT”.

Стънт не разчита на бързата скорост. Спортът, който все по-сериозно навлиза в България, е доказателство, че адреналинът може да се покачи на макс и при по-ниска скорост. Зрелището е гарантирано, защото моторът е като продължение на тялото, а номерата, които се изпълняват са доста екстремни.

Освен че обича да кара мотори, Мишо може и да ги преобразява. Той е сглобил от старо Кавазаки машината, която кара и с която участва в шоуто.

Дали ще продължи напред в предаването, зависи от подкрепата на зрителите. Премине ли нататък Мишо няма да спре с изненадите. Ако се класира на финал, смята да кара мотора без предница и без предна гума.

Previous articleОще четирима митничари и граничен полицай получиха обвинения
Next articleОтбелязваме Европейския ден на Натура 2000 в арт галерията

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...