Уникално представяне на Набора в „България търси талант“

0

Уникално представяне на свиленградчанина Михаил Бакърджиев в шоуто „България търси талант“. 26-годишният мъж изпълни обещанието, дадено пред журито в предишния кръг, и демонстрира майсторко каране на мотор с още един човек на него. В ролята на негова асистентка влезе чаровната Гери, за която адреналинът също е по-голям от страха.

Този път журито изгледа на живо каскадите на Мишо. В предишния кръг, те бяха показани на видео стената.

Тоя, ако ми е син ще му счупя главата, кааза Иво Сиромахов, при вида на екстремните номера. На няколко пъти Дарина Повлова реагира бурно на опасните каскади.

Такова нещо друг в България не може да прави, възкликна Сиромахов в шоуто, след като клипът беше излъчен и за зрителите в снощния лайф. Сигурен съм!, каза той. И му предрече бъдеще в киното.

Ники Илиев сподели, че по време на записа, тези номера са били повторени по няколко пъти, и всеки път са били изпълнени перфектно.

Уникален! Страхотен е!, споделяха и фенове във Фейсбук страницата на предаването.

Мишо често участва в стънт състезания. За таланта си споделя, че го открил съвсем случайно: „Разбрах, че нормалното каране на мотоциклет ми е безинтересно и тогава започнах с така наречения STUNT”.

Стънт не разчита на бързата скорост. Спортът, който все по-сериозно навлиза в България, е доказателство, че адреналинът може да се покачи на макс и при по-ниска скорост. Зрелището е гарантирано, защото моторът е като продължение на тялото, а номерата, които се изпълняват са доста екстремни.

Освен че обича да кара мотори, Мишо може и да ги преобразява. Той е сглобил от старо Кавазаки машината, която кара и с която участва в шоуто.

Дали ще продължи напред в предаването, зависи от подкрепата на зрителите. Премине ли нататък Мишо няма да спре с изненадите. Ако се класира на финал, смята да кара мотора без предница и без предна гума.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...