Краси Ранков, Стефка Янорова и Валентин Танев идват с „Безумна нощ”

0

Уникалният актьорски тандем Красимир Ранков и Стефка Янорова, познат от популярния сериал „Стъклен дом” пристига в Свиленград. Постановката „Безумна нощ” по Рей Куни, на театър „Иван Димов” Хасково, ще се играе на сцената на читалище „Просвета” на 20 април, от 18.00 часа.

За втори път превърналите се в любимци на публиката ще гостуват на сцената на свиленградското читалище. През февруари 2012 година, след представлението „Сега или никога”, изиграно пред препълнената зала, трупата от театър „Българска армия”, включваща още Веселин Ранков и Ярослава Павлова, направи дарение на бедстващия Свиленград. Всички приходи от тукашното представление „Сега или никога“, както и хонорарите на актьорите, бяха дарени в помощ на засегнатите от наводнението семейства в общината.

Очаква се интересът към повторното идване на актьорския тандем отново да бъде огромен. Гаранция за забавлението на зрителите е и учасието на не по-малко популярният Валентин Танев, Кирил Кавадарков, Дамян Тенев, Анна Симова, Явор Костов, Иванка Шекерова.

Авторът на пиесата „Безумна нощ”, Рей Куни, неслучайно е наречен „Краля на комедията“. Автор е на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания като признание за работата му като драматург. Пиесата е изпълнена с неочаквани събития и много смях. Определяна е от американски журналист като „десерт“ – бърза, остроумна, лека, с хрупкави персонажи и много обрати за всеки вкус.

Previous articleЧестито Възкресение Христово!
Next articleУченици на процес за Деня на юриста

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...