„Берон” с нов директор от днес

0

Новият директор на СОУ „Д-р Петър Берон” встъпи в длъжност. Назначението на Мариян Боянов, който спечели конкурса за шефския пост е с днешна дата, разбра svilengrad24. Боянов досега беше временно изпълняващ длъжността директор на ОУ „Христо Ботев” с Левка. Пост, който прие, след като тогавашната директорка на училището Петя Благоева зае овакантеното място в� СОУ-то, също като временно изпълняващ.

Все още няма да коментирам имената на помощник-директорите, каза Мариян Боянов пред svilengrad24 и обеща да направи това на по-късен етап.

Четирима бяха кандидатите за директор на най-голямото училище в Свиленград. Постът поискаха още Петя Благоева, помощник-директорът на ОУ „Иван Вазов” – Любомира Иванова и бившият преподавател по информатика от СОУ „Д-р Петър Берон” – Атанас Стайков.

Кандидатите преминаха първо през пресявка по документи, а след това и през писмен изпит върху нормативната уредба. Последният етап на конкурса беше интервю, на което освен представители на инспектората, е присъствал и кметът на Свиленград инж. Георги Манолов.

Previous articleПравят кръговите движения. Паркоместата пред пощата остават
Next articleРаздадоха ваучери на пострадали от наводнението

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...