„Берон” с нов директор от днес

0

Новият директор на СОУ „Д-р Петър Берон” встъпи в длъжност. Назначението на Мариян Боянов, който спечели конкурса за шефския пост е с днешна дата, разбра svilengrad24. Боянов досега беше временно изпълняващ длъжността директор на ОУ „Христо Ботев” с Левка. Пост, който прие, след като тогавашната директорка на училището Петя Благоева зае овакантеното място в� СОУ-то, също като временно изпълняващ.

Все още няма да коментирам имената на помощник-директорите, каза Мариян Боянов пред svilengrad24 и обеща да направи това на по-късен етап.

Четирима бяха кандидатите за директор на най-голямото училище в Свиленград. Постът поискаха още Петя Благоева, помощник-директорът на ОУ „Иван Вазов” – Любомира Иванова и бившият преподавател по информатика от СОУ „Д-р Петър Берон” – Атанас Стайков.

Кандидатите преминаха първо през пресявка по документи, а след това и през писмен изпит върху нормативната уредба. Последният етап на конкурса беше интервю, на което освен представители на инспектората, е присъствал и кметът на Свиленград инж. Георги Манолов.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...