НФСБ – трета политическа сила в Свиленград

0

Изненадата на парламентарните избори в Свиленград се оказа Националният фронт за спасение на България. Партията на телевизия „Скат” е трета политическа сила в общината ни, сочат данните от протоколите, предоставени ни от политическите партии. Официалните резултати за Свиленград все още не са обявени.

За НФСБ са гласували 707 гласоподаватели в община Свиленград. Това нарежда партията веднага след БСП (3 963 гласа), които поведоха убедително в граничната община, и ГЕРБ (2 617 гласа). Четвърти в избора на свиленградчани се нареждат от Атака с 640 гласа. ДПС са подкрепили 455 души по неофициални данни. За „Движение България на гражданите” на Меглена Кунева са гласували 416 души, което прави 4,1 на сто от гласувалите. ВМРО са подкрепили 247 души, а коалиция СДС – 233. Гласовете за РЗС са 168. Демократичната гражданска инициатива, която подкрепиха част от протестиращите в Свиленград е получила 123 гласа.

Общо 10 хил. 663 души са пуснали вота си на предсрочните парламентарни избори, според таблиците на една от политическите партии. Действителните бюлетини са с 295 по-малко.

Припомняме, данните са неофициални.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Facebook Comments ...