„Мерцедес” се преобърна в лозя края магистрала „Марица”

0

Пътен инцидент на магистрала Марица. Свидетели на катастрофата са станали строителни работници в участъка малко преди с. Капитан Андреево и хора, обработващи лозята си в района.

Лек автомобил Мерцедес се опитал да изпревари тежък автомобил в двупосочния участък, където се работи по нови платна на магистралата. В последния момент обаче забелязва насрещно идващ друг тир. За да избегне удара, водачът на лекото возило с хасковска регистрация, навлиза в лозята край пътя, а колата му се преобръща няколко пъти, разказват шокираните очевидци.

Строителите на магистралния път на секундата се обаждат на полицията и спешна помощ, които откриха шофьора на задната седалка. Най-вероятно мъжът се е озовал там след преобръщането на автомобила.

Спешните медици, полицаите и строители успяха да извадят пострадалия и да го качат в линейката, видя репортер на svilengrad24. Няма опасност за живота на мъжа, който има и турски паспорт. Разминал се е с фрактура и счупване на лявото бедро, няколко ребра, и контузия на прешлен. Транспортиран е до Хасковската болница.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...