Още една кола изгоря. Какво става?

0

Още един автомобил в Свиленград изгоря снощи. От „Мецедес”-ът не е останало почти нищо, увери се наш репортер. Все още няма официална информация чия собственост е колата. Регистрацията й обаче е украинска.

Пожарът е станал около 0.00 часа. Огънят бързо е тръгнал и се е разпространил, тъй като е разтопил тръбите за бензина. Петна от обгаряне има и по къщата на ул. Климент Охридски 18, в близост до която е била паркирана колата.

Една от основните версии, по които работят разследващите, е умишлен палеж. Отново заради почивната събота, не успяхме да се свържем с пресаташето на областната дирекция на МВР за повече информация.

Това е вторият случай, само за две седмици, в който скъпо возило е унищожено от огън. Миналият петък изгоря фирмен автомобил, за който на свиленградчани е известно, че шофира местният предприемач Христо Янев. Огънят отново лумна около полунощ и направи колата „Тойота Тундра” неизползваема. Сред свиленградчани се коментира възможността за връзка между палежа и бизнеса на Христо Янев, който в началото на финансовата криза започна да се задъхва.

Твърди се, че изгорелят снощи автомобил е на украинец с общ бизнес с Янев. Очаква се разследващите да изяснят има ли връзка между двата случая.

4 са изгорелите класни автомобили от началото на годината досега, по които една от версиите е била палеж и се води досъдебно производство. За град с размера на Свиленград, броят им е тревожен.

Previous article„Булгартабак Холдинг“ вече изпрати експертни екипи за изкупуване на тютюна по складовете в Хасковско
Next articleПуснаха на свобода спасен царски орел

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...