Русев, Лилянов и Стайков на конкурса за митнически шеф

0

Трима са кандидатите за шеф на митницата в Свиленград, каза за svilengrad24 пресаташето на Агенцията, без да уточнява имената им. Списъкът с допуснати и недопуснати кандидати ще бъде публикуван тези дни на страницата на Митницата, допълниха от там.

На 24 юли приключи срокът за подаване на документи. Христо Русев и Валери Стайков вече потвърдиха, че са готови да се борят за поста. За трети кандидат се спряга името на Павел Лилянов, който до последно не желаеше да коментира своето участие в конкурса.

И Лилянов, и Русев са бивши началници на тукашната митница. Валери Стайков към момента е временно изпълняващ длъжността. Както е известно, Стайков пое временно поста преди близо пет месеца. Тогава той беше заместник-шеф на териториалното ни митническо управление.

Кандидатите ще се класират и със стратегия на тема: „Управление на дейностите в Митница Свиленград, свързани с подобряване на събираемостта на държавните вземания”. Преминалите през това сито кандидати, ще трябва да се явят на интервю.

Previous articleЗадържаха 106 кг хероин на границата
Next articleМана плъзна по лозята

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...