Русев, Лилянов и Стайков на конкурса за митнически шеф

0

Трима са кандидатите за шеф на митницата в Свиленград, каза за svilengrad24 пресаташето на Агенцията, без да уточнява имената им. Списъкът с допуснати и недопуснати кандидати ще бъде публикуван тези дни на страницата на Митницата, допълниха от там.

На 24 юли приключи срокът за подаване на документи. Христо Русев и Валери Стайков вече потвърдиха, че са готови да се борят за поста. За трети кандидат се спряга името на Павел Лилянов, който до последно не желаеше да коментира своето участие в конкурса.

И Лилянов, и Русев са бивши началници на тукашната митница. Валери Стайков към момента е временно изпълняващ длъжността. Както е известно, Стайков пое временно поста преди близо пет месеца. Тогава той беше заместник-шеф на териториалното ни митническо управление.

Кандидатите ще се класират и със стратегия на тема: „Управление на дейностите в Митница Свиленград, свързани с подобряване на събираемостта на държавните вземания”. Преминалите през това сито кандидати, ще трябва да се явят на интервю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...