Само Караиванов допуснат до конкурса за шеф на митницата

0

Сегашният временно изпълняващ длъжността началник на митница „Свиленград“ Тодор Караиванов е единственият кандидат допуснат до конкурса за длъжността, съобщават от Агенция „Митници“.

Той следва да представи концепция за стратегическо управление на тема: „Управление на дейностите в Митница „Свиленград“, свързани с подобряване на събираемостта на държавните вземания“ с обем до 10 стр. в срок до 17 часа на 24 октомври.

В края на септември Караиванов бе командирован в Свиленград за 45 дни. Той е родом от Харманли и има 14-годишен стаж на митница „Свиленград“. Там бе и началник от 1 февруари 2011 г. до август 2013 г., по времето на Ваньо Танов. През лятото той бе преназначен за експерт в дирекция „Митническо разследване и разузнаване“ в Централно митническо управление София.

В последния конкурс за длъжността началник на митницата тримата кандидати не бяха допуснати до защита, защото не отговаряха на изискванията. Сред тях и двама бивши началници на митническото управление – Павел Лилянов и Христо Русев. Третият, подал документи и също недопуснат беше Димитър Зафиров.

До настоящия и пореден конкурс в рамките на година и половина, отново не бяха допуснати трима кандидати. Това са Димитър Зафиров, Павел Лилянов и Янко Пенчев. Причината за отказа е, че не са могли с представените документи да удостоверят необходимия професионален опит за длъжността.

Previous articleFibank отбеляза 10 години на своя клон в Свиленград
Next articleПроверяват общински съветник и екс граничен полицай за купуване на гласове

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...