Има задържани за зверския побой над страците от Малко градище

0

Има задържани за жестокия побой над старците от село Малко градище. Това обяви по време на парламентарния контрол вътрешният министър Веселин Вучков.

Той посочи, че нишката е хваната след проследяване на един от мобилните телефони, както и друга движима вещ, които са откраднати от възрастните хора. И уточни, че хасковските полицаи са открили крадените вещи в заложна къща.

Има лица, които са идентифицирани, които са занесли въпросната движима вещ в заложната къща и са установени, посочи Веселин Вучков и уточни, че това се е случило в четвъртък срещу петък. „Силно се надявам, наистина, извършителите на това грозно престъпление да бъдат изправени пред правосъдието“, каза още Вучков. Силовият министър допълни, че в момента текат процесуално-следствени действия.

„Трябва първо да си свършим работата докрай и после да коментираме“, каза полицай номер едно на Хасково Ангел Цанков пред „Стандарт”. Той обясни, че повече подробности вероятно ще може да даде в началото на идната седмица.

Историята с възрастната двойка, чиито роднини живеят в Свиленград, потресе цялата страна. 82-годишният Боню Добрев и 77-годишната му съпруга Мавруда бяха зверски пребити, мъчени и заплашвани с включена моторна резачка от маскирани крадци.

След среднощния кошмар, семейството беше настанено в болницата в Хасково, където състоянието им се нормализира след операции.

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...