Караиванов временен шеф до финала на конкурса

0

Танов го преназначи в митницата в Свиленград

Тодор Караиванов стана временно изпълняващ длъжността началник на Митница Свиленград, докато чака явявяването си на последния етап от конкурса за постоянно шефско назначение във ведомството, в който междувпрочем е и единственият допуснат кандидат. Първоначално определената дата беше отложена, заради отсъствие на член на комисията, а Караиванов ще трябва да се яви на изпита на 17 ноември.

Караиванов беше командирован за шеф на митница Свиленград с 45-дневна заповед, която изтече на 12 ноември. Защитата на концепцията му за стратегическо управление на митницата обаче беше отложена за 17 ноември. Като се има предвид и технологичното време за обявяване на решението на комисията, се появи въпросът кой ще поеме кормилото през това време. От пресслужбата на митницата успокоиха, че ще имат решение на казуса до въпросната дата.

От вчера, със заповед на Ваньо Танов, Караиванов беше преназначен за главен инспектор в отдела за борба с наркотрафика и като такъв – за временно изпълняващ длъжността началник на Митницата в Свиленград.

Митницата тук от година и половина е без постоянен началник. През август 2013 година Тодор Караиванов, до тогава шеф на тукашната митница, беше преназначен в централното митническо управление в София. А тази есен получи и началническа командировка в Свиленград.�

Previous articleЗадържаните за хероина остават в ареста. Баща и син твърдят, че нямат общо
Next articleПроверки наред на Капъкуле. Туристи: Пет часа чакаме

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...