Жестока катастрофа отне живота на две жени

0

Зверска катастрофа отне живота на две жени на магистрала Марица, в района на бензиностанция „Класик”, преди пункт Капитан Андреево. Тежкия сблъсък с фатален изход стана в ранния следобед.

Ударът между тирът и колата буквално е премазал лекото возило. От удара двигателят на автомобила е изхвърчал през две платна от магистралния път, а едно от телата е изхвърлено на пътя. Тежкият камион след опит да избегне сблъсъка е прехвърлил мантинелата и се е озовал в хлъзгавото дере.

За момента няма много официална информация и детайли около изключително тежкото произшествие. Разплакан мъж, дошъл на мястото на зверския сблъсък разказа, че е от Харманли и една от загиналите жени е негова тъща. По думчите му, тя пътувала със по-младата си позната за Турция. Загиналото момиче е на около 20-22 години и тя е карала колата. Каква е марката на лекото возило не се вижда под премазаните ламарини.

По шофьора на тежкия камион почти няма видими наранявания. Той някак си успя да обясни, че пътувал от Иран.� Колата, в която били жените лъкатушела по платното. Той се опитал да избегне фаталния сблъсък, но не успял, а след маневрата и тежкия удар тирът се оказал в канавката.

На мястото на инцидента пристигнаха полицейски екипи и дознатели, както и пожарна кола, която най-вероятно ще се наложи да изреже ламарините на лекият автомобил, за да извади едно от телата. Дойде и съдебният лекар д-р Еленски.

Пристигнаха от пътната служба и от пътна помощ, за да извадят тира, след като се приключи със заснемането на местопроизшествието.

На това място на магистралата движението е двупосочно, тъй като участъкът не е напълно завършен и отворен за движение. Полицейски коли обаче затапиха участъка за преминаване и насочваха колите по недовършеното платно.�

Previous articleВъзобновиха ремонта на 13 улици в центъра
Next articleЗатвориха „Капитан Андреево” за движение. Пунктът под вода

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...