Жестока катастрофа отне живота на две жени

0

Зверска катастрофа отне живота на две жени на магистрала Марица, в района на бензиностанция „Класик”, преди пункт Капитан Андреево. Тежкия сблъсък с фатален изход стана в ранния следобед.

Ударът между тирът и колата буквално е премазал лекото возило. От удара двигателят на автомобила е изхвърчал през две платна от магистралния път, а едно от телата е изхвърлено на пътя. Тежкият камион след опит да избегне сблъсъка е прехвърлил мантинелата и се е озовал в хлъзгавото дере.

За момента няма много официална информация и детайли около изключително тежкото произшествие. Разплакан мъж, дошъл на мястото на зверския сблъсък разказа, че е от Харманли и една от загиналите жени е негова тъща. По думчите му, тя пътувала със по-младата си позната за Турция. Загиналото момиче е на около 20-22 години и тя е карала колата. Каква е марката на лекото возило не се вижда под премазаните ламарини.

По шофьора на тежкия камион почти няма видими наранявания. Той някак си успя да обясни, че пътувал от Иран.� Колата, в която били жените лъкатушела по платното. Той се опитал да избегне фаталния сблъсък, но не успял, а след маневрата и тежкия удар тирът се оказал в канавката.

На мястото на инцидента пристигнаха полицейски екипи и дознатели, както и пожарна кола, която най-вероятно ще се наложи да изреже ламарините на лекият автомобил, за да извади едно от телата. Дойде и съдебният лекар д-р Еленски.

Пристигнаха от пътната служба и от пътна помощ, за да извадят тира, след като се приключи със заснемането на местопроизшествието.

На това място на магистралата движението е двупосочно, тъй като участъкът не е напълно завършен и отворен за движение. Полицейски коли обаче затапиха участъка за преминаване и насочваха колите по недовършеното платно.�

Оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...