Авточасти от АUTODOC: немска коректност, високо качество, достъпни цени

0

АUTODOC продава онлайн в цяла Европа.

Авторемонтите никога не са били толкова лесни!

Немската компания АUTODOC e водещ онлайн търговец на висококачествени авточасти и автоаксесоари. След 12 години изграждане на пазари и доверие, компанията работи вече в 25 страни извън Германия. През юни 2018г., дружеството отбеляза 10-тата си годишнина с 63% повишение на оборота и бе определена като най-бързо растящата компания в сектора. Седалището на AUTODOC GmbH е в Берлин и дружеството се управлява изцяло от собственика му.

Авточасти от АUTODOC: немска коректност, високо качество, достъпни цени

AUTODOC има силен фокус върху клиентите – богат асортимент, техническо обслужване на майчин език, онлайн работилница, социални дейности. Фирмата разполага с продуктова гама от близо 2.5 милиона продукти на 545 производители за 128 марки коли. Когато са ви нужни компоненти на спирачната система или каросерията, изпускателната система, части на съединителя, управлението или климатичната система, отоплители, ремонтни комплекти,  амортисьори, пружини, аксесоари за интериора или моторно масло – ще ги намерите лесно сред широката гама от продукти предлагани от този онлайн търговец.

Когато планирате далечна или по-близка ваканция, автомобилните аксесоари, които компанията предлага могат да ви помогнат за удобно, комфортно и безопасно пътуване на www.Autodoc.bg. В AUTODOC можете да изберете още парктроници, принадлежности за външна и вътрешна поддръжка на автомобила, автомобилни аксесоари за деца и домашни любимци, крикове, зарядни за акумулатор, автоаптечки, дрегери за алкохол, както и електронни устройства и оборудване за мултимедийни системи.

Освен с богат асортимент, фирмата разполага с компетентен отдел за обслужване на клиентите. Висококвалифицираните сътрудници на компанията по всяко време ще ви помогнат да изберете подходящите резервни части и бързо да направите поръчка.

AUTODOC редовно предлага отстъпки на популярни групи продукти, както и възможност за безплатна доставка.

Гарантирайте си удоволствието от притежаването на автомобил и неговото добро работно състояние!

Платена публикация

Previous articleПротест срещу цената на водата в Свиленград
Next articleМедали за свиленградчанчета от финала на Математика без граници

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...