Електроразпределение Юг с информация за ВЕИ капацитет по места в Югоизточна България

1

Операторът на електроразпределителната мрежа в Югоизточна България – Електроразпределение Юг, публикува на своята интернет страница –https://www.elyug.bg/ информация за населените места на лицензионната територия на дружеството, където капацитетът на съоръженията за присъединяване на нови мощности от възобновяеми енергийни източници (ВЕИ) е изчерпан.

Данните са представени в табличен вид, по административни области и могат да бъдат много полезни за бъдещите инвеститори.

По този начин дружеството цели предварително да информира лицата, които се интересуват от присъединяване на нови ВЕИ за изчерпани капацитети в дадено населено място. Така инвеститорите могат да си спестят редица разходи, които биха направили за стартиране на процедури там, където в момента няма възможност да бъдат присъединени.

Информацията ще се обновява периодично с цел да бъде поддържана актуална. От дружеството уточняват, че тя няма да замени нормативно регламентирания ред за проучване, но може да даде предварителен ориентир за техническа невъзможност за присъединяване при стартиране на една бъдеща процедура.

Previous articleРок дуетът Виктор и Кали с авторска песен
Next articleПремиера: Българският филм „Завръщане“ в кино „Тракия“

1 COMMENT

  1. килим
    Дизайнът за подови настилки увеличава използването на красива облицовка
    Червеният килим е извинение Word да е най-доброто социално място, което може да се промени на място и време

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Loading Facebook Comments ...